Следва

10 неща, които да изхвърлим от гардероба ВЕДНАГА!!!

Men’s exhibit – Най-горещите татуирани модели. С дрехи и без!

Новият мъж, този, който принадлежи само на нас и на нашата епоха, е татуираният. Секси, с ъндъркът или ман...

All fashion преди 8 години

Новият мъж, този, който принадлежи само на нас и на нашата епоха, е татуираният. Секси, с ъндъркът или ман-бън, той знае как да носи еднакво добре костюм и дънки с кецове. Защото му отива. Всичко му отива. Той носи в себе си една непреходна елегантност, много романтична, но и леко арогантна. И ние не можем да му устоим.
Селектирахме няколко на брой спиращи дъха известни, стилни и татуирани мъжаги, които за нищо на света не бихме подминали. Любопитни сме да узнаем повече за рисунките по кожата им, наред с тяхната собствена история и тяхната мода, така, както я създават и носят.

Вижте в рубриката "Мъже в черно"

ДА! Защото Марк Джейкъбс има ръкави със Спонджбоб и звездички. Детински наивно е, но пък ни харесва тази необходима капчица житейски хумор. Насочваме поглед не само към творенията му, но и към него самия, с тяло в перфектна форма, достатъчно атрактивно и за нас, жените, и за доста по-младите му партньори.


Марк Джейкъбс

Ник Уустър е икона. Това, с което го помниш на мига, е изрядно облечена, стегната фигура, брада, помпадур и татуировки. Това е то да остаряваш като катедрала. A man for a lifetime! 


Ник Уустър


Ник Уустър

В подкрепа на горното твърдение посочваме още един, също не толкова млад, но незаменим пример. Филип Кранги е бижутер, от най-горещите и най-талантливите. Залага на типично cool ърбън аутфити, нищо претруфено или излишно – дънки, тениска и кецове, важното да е удобно, а стила го носиш сам в себе си.


Филип Кранги



Неминуемо и светът на моделите се сдоби със своите татуирани мъже, веднага се сещаме за колаборацията Рик Генест – Мюглер, а прекрасният Стивън Джеймс вече е част от петъчната ни доза секс. Затова ще се запознаем с още, една идея по-скромни с мастилото от Зомби-бой, малко по-стилни, но с утвърден добър вкус. И татуировки!

Първи се нарежда Майлс Лангфорд с неговите олд-скул дизайни, всеки един е майсторско дело. Никакви разтечени контури и избледнели цветове. Майлс държи на качеството на тушовките толкова, колкото и на професионализма си пред обектива.


Майлс Лангфорд



Майлс Лангфорд




Майлс Лангфорд

Рики Хол е мъжът с най-великолепната брада. С британска кръв, явно им е запазена марка – толкова много имена от Острова влезнаха в модата с тела, покрити с мастило. Рики обаче налага имиджа на лъмбърсексуалния мъж, дивашки, провокативен и толкова неустоим!


Рики Хол




Рики Хол


Брадли го запомнихме като изкусителя от “Born to Die” на Лана. Истинска татуирана муза, която плаче да го снимаш и снимаш и никога няма да е достатъчно. И мадам Дел Рей го знае, затова го намираме в „Blue Jeans“ и "West Coast", а може би ще има и още. Да се надяваме!


Брадли Солео


Брадли Солео

Матеус Вардельо е бразилец, снимал за Dazed & Confused, Numero Hommes, Terra The Boy, Carmin, Penguim и още безброй. Подобно на колежката си Жизел, той е огнено привлекателен както с дизайнерски дрехи, така и без тях. Ние го искаме без! Ето защо:


Матеус Вардельо


Матеус Вардельо

Джими Куейнтънс е про-скейтър и татуист от Града на Ангелите, но обитава английската столица. Подписва със Select models agency и светът буквално изпада в истерия по него. И с причина – намираме го къде ли не, а усетът му за стил е наистина впечатляващ:
 

Джими Куейнтънс


Джими Куейнтънс


Джими 
Куейнтънс

More All fashion