Следва

Какво да четем: Уди Алън - Биографията!

За "Малките неща" разказва певицата Прея в студиото на "Извън играта"

Специален гост в „Извън играта“ тази събота е поп певицата Прея. Името й значи молитва и е избрано от семейството й в знак на благодарност към съдбата, че се е появила на бял свят след дълго чакане...

Events преди 8 години

Специален гост в „Извън играта“ тази събота е поп певицата Прея. Името й значи молитва и е избрано от семейството й в знак на благодарност към съдбата, че се е появила на бял свят след дълго чакане.

Тя ще разкаже за любовта на родителите си, след което зрителите на БНТ HD ще разберат кой е мъжът в живота й.
В студиото на Люба Пашова Прея ще обясни как баща й е извървял пътя от мюсюлманството към християнството и ще сподели защо се страхува да отиде в родната му страна – Нигерия.

Като истински борец Прея успява да излезе от всяко състояние благодарение на музиката. Певицата ще разкаже и за най-новия си проект – песента „Всички наши места“, вдъхновена от едноименния роман.

„Извън играта“ тази събота от 22:00 часа само по БНТ HD!

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.