Следва

Най-новите хитови заглавия от “Лента” вече са в кината

Ирина Шейк в 7 стъпки за страхотно тяло у дома

Любопитствайки като нас, Vogue помоли рускинята да сподели 7-те упражнения, с които се грижи за перфектното си тяло...

People of art преди 8 години

Ирина Шейк е топ момиче, и не само заради атрактивните си и горещи любовни връзки, първо с Роналдо, а напоследък и с чаровника Брадли Купър, а защото има наистина взривяваща славянска хубост, по която всички вкупом въздишаме - и жени, и мъже.

Любопитствайки като нас, Vogue помоли рускинята да сподели 7-те упражнения, с които се грижи за перфектното си тяло.

Красавицата си признава, че бидейки поради работните си ангажименти непрестанно на път и все по хотели, за нея е било много важно да открие набор от движения и упражнения, чрез които да поддържа тонуса и физиката си, без ограничения от място и пространство.

Джъстин Гелбънд, треньорът на Ирина, създава серията от специални, високоефективни упражнения, за които е нужна само една кърпа. От всяко упражнение правим 15-20 повторения. От номера 3, 4, 6 и 7 първо правим по 15-20 повторения на едната страна, после пак толкова и на другата. И сме Ирина, даже Шейк, отвсякъде.
 













 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра