Следва

Цели две години Том Круз не е виждал дъщеря си

Най-новите хитови заглавия от “Лента” вече са в кината

Хитовата продукция „Почти нормален” и завладяващата комедия „Тиха нощ, луда нощ” ще изненадат киноманите в страната...

Movies & TV преди 8 години

След като предизвика истински фурор на предпремиерното си представяне на Киномания на 19 ноември, от днес най-новият филм на легендарният режисьор Уди Алън „Почти нормален” вече е в кината. Заедно с „Тиха нощ, луда нощ”, още едно изключително заглавие от 2015, те носят поредица изненади и обещанието да спечелят любителите на киното и у нас.

Режисьор и сценарист на завладяващата драма с Хоакин Финикс и Ема Стоун “Почти нормален” /Irrational Man/ е недостижимият Уди Алън. С нестандартен сюжет, изключителна актьорска игра, въздействащи образи, филмът вече отправи сериозна заявка за поредица от награди.

В центъра на мистериозната история е Ейб Лукас - професор по философия, чиято воля за живот се събужда след като извършва екзистенциална постъпка. Скоро след като пристига да преподава в колежа на малък град, Ейб се обвързва с две жени: самотната професорка Рита Ричардс, която се надява той да я спаси от нещастния й брак, и най-добрата му студентка Джил Полард, която става и най-близката му приятелка. Чиста случайност променя всичко, когато Ейб и Джил дочуват разговор между непознати, и се оказват въвлечени в неговия сюжет. Едва след като прави своя съзнателен избор, Ейб е в състояние да прегърне живота отново. Но какъв ще е резултатът от това негово решение и как породените от него събития ще се отразят на него, Джил и Рита – любителите на киното ще имат възможността да видят съвсем скоро на голям екран.

„Тиха нощ, луда нощ” /Love The Coopers/ освен много настроение носи със себе си и коледния дух, който вече чака да излезе от бутилката. В увлекателната комедия и тук ще видим любими лица, сред които са Оливия Уайлд, Даян Кийтън, Ед Хелмс, Джон Гудман, Мариса Томей, Аманда Сайфред.



Сюжетът се върти около Шарлот Купър (Даян Кийтън) и нейното простичко желание - семейството й да запази спомена за една перфектна Коледа. Но четири поколения от рода Купър, събрани под един покрив за празника, предвещават всичко друго, но не и перфектно прекарване. Уютът и радостта  ще се окажат трудно достижима цел – много сняг, летяща храна и неочаквани гости ще допълнят семейната „идилия”. Но преди това коледни призраци от минало, настояще и бъдеще ще надигнат глава, докато всеки от семейството се опитва да се прибера за празника...

„Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. След като компанията вече представи на българските зрители селекция от изключителни холивудски заглавия, от 27 ноември любителите на киното имат възможността да се насладят на двете най-нови премиерни заглавия “Почти нормален” и „Тиха нощ, луда нощ”. 

Информация за заглавията, разпространявани от „Лента“, можете да намерите на сайта: lenta.kinonova.bg.

More Movies & TV