Следва

Christmas present of the day: Приказно наметало

Любимият мултибранд бутик MORRIGAN отвори в Paradise Center

Световноизвестният мултибранд, който селектира и предлага на клиентите си само най-доброто от фешън небосклона на дизайнерите отваря врати и в Paradise Center Sofia...

Shopping преди 8 години

Световноизвестният мултибранд, който селектира и предлага на клиентите си само най-доброто от фешън небосклона на дизайнерите, отваря врати и в Paradise Center Sofia. Сред марките, които намираме в този шопинг оазис са: мъжката и дамска колекция на английски бранд Ted Baker, мъжката колекция на италианския бранд Patrizia Pepe и дамската колекция на италианския бранд Caractere.



Ted Baker, легенда на повече от четвърт век, носи своята интересна история със себе си. Тръгнал от мъничък магазин в Глазгоу, предлагащ мъжки ризи и стигнал до световна популярност. Реймонд Стюарт Келвин, собственикът на бранда, полека се скрива зад образа на мистериозния Ted Baker и оставя измисления герой да омагьосва феновете.



Метаморфозата на щампи и чудни модели в колекцията Есен/Зима 2015 на дизайнера намигва към акварели и сцени с натюрморт върху подплатите и материите. За господата, живописни флорални мотиви и големи листа, жакардови плетива и шеврон на триката показват мащаб и перспектива, а пейсли принта е разположен върху палтата, поло яките, нашивките на ризите и саката.

Patrizia Pepe, друга добре позната марка, се помещава под покрива на Morigan, само че със своята мъжка колекция. От 2005 насам двама дизайнери - Патриция Бамби и Клаудио Ореа залагат зад успешната стратегия на бранда идеята за мъжа такъв, какъвто трябва да бъде. Линията е изчистена, ежедневна и същевременно винаги актуална. Записваме си го в наръчника на образцовия джентълмен и продължаваме нататък.

Caractere, дебютирал през деведесетте, прави мода за жени, които знаят точно какво искат и как да изглеждат. Съвременни, еманципирани и независими. Продуктът CARACTERE е небрежен, женствен, висококачествен, завършен и добре скроен. Продукт, който позволява на жената, която го носи, да се чувства удобно и уверено всеки ден.



Жената, която носи Caractère, е добре организирана, отговорна и харизматична. Тя е силна дама, изискваща всичко, което се отнася до стил, но колоритна и хармонична в радостта си от живота ден след ден. Жената CARACTERE е икона за стил и муза на съвременната елегантност.

В най-новата колекция на бранда виждаме намигване към стила на 70-те, което предлага един всекидневен, мек силует за жените, съобразен неуловимо, но много точно с последното от тенденциите в модата.




_______________________________________

MORRIGAN се намира на етаж 1 в Paradise Center
Работно време: 10.00 - 22.00
Телефон: +359 887 306 091

More Shopping