Следва

Eternity Now - една споделена вечност

Седмичен ХОРОСКОП - 30.11 – 6.12

Предстоящата седмица ще продължи да бъде под влиянието на негативна комбинация, описана в прогнозата за изминалата седмица...

Astro преди 8 години

Предстоящата седмица ще продължи да бъде под влиянието на негативна комбинация, описана в прогнозата за изминалата седмица. Квадратът (90 градуса) на Сатурн и Нептун ще създава неблагоприятен фон в отношенията с близкото обкръжение. Неговото действие ще бъде най-забележимо в началото на седмицата до четвъртък.
Друга важна комбинацията от планети са напрегнатите аспекти с Плутон. И ако Венера вече е успяла да се премести на "безопасно" разстояние, то на Марс все още му предстои да премине през точката на резонанса в края на седмицата, увеличавайки конфликтността и агресията.

Понеделник ще бъде продължение на напрегнатия уикенд, поради включването на Слънцето към първата негативна комбинация - чрез съвпад със Сатурн. Като се има предвид всичко казано за аспекта Сатурн - Нептун, при тази комбинация от планети трябва да се внимава при избора на начини за решаване на финансовите проблеми. Особено нежелателно е укриването, изопачаването на факти, информация или измама на партньори - това ще доведе до необратима загуба на доверие. Ако се налага да се заемем с неотложни финансови проблеми, трябва да го направим във вторник или сряда сутринта - благоприятен аспект на Уран и Меркурий ще подкрепи рационалното мислене и ще позволи да се постигне споразумение в една трудна ситуация.

Сравнително благоприятния период за контакти, няма да продължи дълго, и ще последва нов скок на напрежение. В четвъртък настъпва последната четвърт на Луната и неблагоприятен резонанс към Сатурн и Нептун. А в петък се образува аспект на Меркурий с Юпитер, който има пряко отношение към партньорството и ще създава трудности в преговорите и неочаквано обостряне на противоречията. Като цяло, от четвъртък до края на седмицата не трябва правим каквито и да било споразумения.

След работните дни, в събота и неделя, се включва квадратът Марс - Плутон, предупреждаващ за нарастване на агресията, за спекулативни атаки и влошаване на партньорските отношения. Най-добрата позиция при такива обстоятелства е запазване на неутралитет и благ тон в разговорите.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Време за любов!


За твоя зодиакален знак това е време за любов, романтика, сексуални фантазии, отпуснато състояние, когато случващото се определя хода на деня, а секундата може да те дари с много щастливи мигове… когато разбираш, че всяко нещо си има своето предназначение и е част от съвършения интелект на Вселената.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Нестабилност и непредсказуемост!


Тази седмица се очертава до голяма степен нестабилна и непредсказуема. В епицентъра на кризата ще се окажат приятелските отношения. Някои от твоите действия ще надхвърлят приетата етика в приятелския кръг. Ето защо, може да се сблъскаш с рязко осъждане и разрив на отношения. Ако държиш на приятелите си, постарай се да избягваш пряката конфронтация. Също така, се въздържай от драстични действия, които могат да доведат до необратими последици. Средата на седмицата - сряда и четвъртък - ще бъдат по-успешни. Това е добро време за семейни събирания, чествания на годишнини, съвместни пътувания, екскурзии. По време на туристически обиколки може да се запознаеш с лице от противоположния пол, което в бъдеще да стане твой партньор.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Трудна седмица!

Очаква те доста трудна седмица, когато ще трябва да отстояваш своята позиция в една брутална борба. Влошават се отношенията с партньора по брак. Може да се скарате на някое празнично събитие, когато сте на заедно на гости или на парти. Може да нарасне напрежението и между бизнес партньорите, особено ако отношенията не са уредени от съответното споразумение. Следва да се отбележи, че основен инициатор на конфликта ще бъде твоя партньор.

РАК 22.06 – 23.07

Споделяй опит, давай ценни съвети!


Споделянето на полезен професионален опит с по-опитни колеги ще има положително влияние върху твоята кариера. Старай се да използваш дори и оскъдните възможности, за да удовлетвориш своите началници – усилията ти няма да отидат напразно. В любовта ще бъдеш много изобретателен. Твоето оригинално поведение ще заинтригува любимия човек.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Импулсивно поведение!


При Лъвовете, през тази седмица, може да възникнат трудности в любовните отношения. Склонен си към импулсивно и понякога грубо поведение, което може да предизвика напрежение в интимните отношения. Опитай се да не шокираш партньора си със своите екстравагантни щуротии и се отнасяй по-толерантно към неговата личност. Сдържай своите импулси на ревност и собственически инстинкт. Липсата на елементарен такт и учтивост може да предизвика конфликти в отношенията.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Семейни конфликти!


Тази седмица ще бъде конфликтна за семейните Деви. Това е особено актуално, ако твоят партньор е в обтегнати отношения с родителите ти. Изострят се конфликтите между тъщата и зетя, свекървата и снахата. А ти едва ли ще можеш да повлияеш на развитието на тази “война“. В средата на седмицата (сряда, четвъртък) ще настъпи добро време за романтични срещи и съвместни пътувания извън града или посещения на концерти. Успешно ще върви обучението. Може да се запознаеш с приятни и интересни хора.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Принципна последователност!


Единственото нещо, което може да попречи на твоя успех през тези 7 дни - това е твоята собствена непоследователност. Постарай се да не се захващаш с нови неща, докато не завършиш това, което вече си започнал. В противен случай съществува риск, захващайки се едновременно с много работи, да не доведеш до края започнатото. През този период ще ти бъдат от полза мъдрите съвети на любимия човек.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Владей се!

Скорпионите, склонни да залагат, през тази седмица е препоръчително да стоят настрана от игралните клубове. В противен случай няма да бъдат в състояние да се спрат и в крайна сметка ще загубят своите спестявания. В средата на седмицата (сряда и четвъртък) ще бъдеш изключително очарователен и привлекателен. Това ще почувстват особено жените Скорпиони и ще започнат да привличат повече вниманието на мъжете. През тези дни може да се появят приятни запознанства с интересни хора. Не се изненадвай, ако с теб започнат да се запознават на улицата или в обществения транспорт.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Работата е на първо място!


Без значение колко си бил загрижен за своите любовни проблеми, не забравяй, че работата е на първо място. Дори може да се случи така, че в този период, пред теб да се отворят професионални възможности, за които отдавна мечтаеш. Що се отнася до любовните проблеми, не бързай да се разделяш, само защото си разочарован. С течение на времето, всичко ще се нареди.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Нервна възбуда!


През по-голямата част от седмицата, Козирозите ще се намират в състояние на нервна възбуда, причините за която не винаги ще бъдат очевидни. Не се доверявай на непознати и внимавай с новите контакти. Старай се да бъдеш честен пред себе си и хората. Възможно е да се опитат да те въвлекат в тъмни и не много законни дейности. Не вярвай на устни обещания - през тази седмица думите не струват нищо. Ще се чувстваш така, сякаш някой или нещо възпрепятства твоята дейност и това може да ти причини дискомфорт. В средата на седмицата пред теб може да се отворят нови перспективи. Това са добри дни за общуване с хора, които имат общи интереси с теб.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не се поддавай!


Ще си склонен да попадаш под влиянието на околните хората, затова се постарай да ограничиш контактите си и да общуваш само с тези, които са настроени доброжелателно. За да се избегнат финансови загуби, не се поддавай на молбите на хора, които те агитират да инвестираш пари в съмнителен бизнес. В любовта са възможни нови запознанства, които да са успешни.

РИБИ 20.02 – 20.03

Не допускай грешки!


Тази седмица ще се окаже доста напрегната за теб, така че в делата, с които започнеш да се занимаваш не трябва да допускаш грешки. Старай се да бъдеш внимателен и проверявай неколкократно резултатите от своята работа, за да нямат след това претенции към теб. В любовта, бъди по-решителен, защото от твоята нерешителност ще се възползват твоите конкуренти и съперници.

More Astro