Следва

Бръм-бръм печат! Какво си харесахме, бръмчейки из печата последните дни

Казаха си ДА! Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози са съпрузи

Три години бурна любов трябваха на 26-годишната Мери-Кейт Олсън да се убеди, че 46-годишният Оливие Саркози е...

People of art преди 8 години

Три години бурна любов трябваха на 26-годишната Мери-Кейт Олсън да се убеди, че 46-годишният Оливие Саркози е мъжът на живота й. На 27 ноември младата дама потвърди пред всички, че ще бъде до любимия "и в мъка, и в радост, докато смъртта ни раздели". Свидетели на тихата сватбена церемония в Голямата Ябълка са били петдесетина близки на младоженците, в това число и сестрата близначка на булката - Ашли Олсън. За жалост, никакви снимкови доказателства от тържеството, поне засега, не стигат до нас.

Стана ясно от присъствали, че на входа на тържеството всички поканени са били помолени да предадат телефоните и камерите си на охраната.

Е, подобни мерки за дискретност нямаше в случая на София Вергара и Джо Манганиело, припомняме как изглеждаше тяхното тържество от преди само седмица.







 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра