Следва

Бръм-бръм печат! Какво си харесахме, бръмчейки из печата последните дни

Казаха си ДА! Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози са съпрузи

Три години бурна любов трябваха на 26-годишната Мери-Кейт Олсън да се убеди, че 46-годишният Оливие Саркози е...

People of art преди 8 години

Три години бурна любов трябваха на 26-годишната Мери-Кейт Олсън да се убеди, че 46-годишният Оливие Саркози е мъжът на живота й. На 27 ноември младата дама потвърди пред всички, че ще бъде до любимия "и в мъка, и в радост, докато смъртта ни раздели". Свидетели на тихата сватбена церемония в Голямата Ябълка са били петдесетина близки на младоженците, в това число и сестрата близначка на булката - Ашли Олсън. За жалост, никакви снимкови доказателства от тържеството, поне засега, не стигат до нас.

Стана ясно от присъствали, че на входа на тържеството всички поканени са били помолени да предадат телефоните и камерите си на охраната.

Е, подобни мерки за дискретност нямаше в случая на София Вергара и Джо Манганиело, припомняме как изглеждаше тяхното тържество от преди само седмица. 

More People of art

20 пъти, в които ЧЕРВИЛОТО в главната роля променя всичко

People of art преди 3 седмици

Важен елемент, който допринася за дефиницията на персонажи във филми и известни личности. От Одри Хепбърн до кралица Елизабет II – припомняме 20 пъти, в които червилото е не просто емблематична част от визията, а буквално я взривява.

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 10 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра