Следва

Разкриха се! Джиджи Хадид и Зейн Малик са официално заедно

Модел отстрани 6 ребра за най-тънка талия в света

Боже, всякакви хора има по този свят, но истината е, че някои са по-луди от други. Модел си извади шест ребра и...

Други преди 8 години

Боже, всякакви хора има по този свят, но истината е, че някои са по-луди от други. Модел си извади шест ребра и похарчи 120 000 долара за пластични операции, за да докара фасона на жива кукла. Добила самочувствие, дамата вече се бори за нов рекорд на Гинес за най-тънка талия.

Пикси Фокс винаги е искала да прилича на кукла, дотолкова много, че не пести никак, за да постигне целта си. 25-годишната шведка дотук има минус в сметката си от 100 000 долара , похарчени за пластики, между които операции за повдигане на дупето, липосукция и уголемяване на гърдите.


Пикси Фокс преди трансформацията

Само че обсесията да моделира тялото си с операции на Пикси не спира дотук, защото хубавицата просто мечтае за тънка като на Барби талия.

И независимо, че и преди трансформацията, госпожица Фокс е модел с чудесни мерки, тя все пак не може да се похвали с жадуваните в съзнанието резултати от типа на Аурора от "Спящата красавица", затова решава да махне част от ребрата. „Образите от филми като този представляват идеализация на женското тяло“ – казва тя.







Проблем възникнал от факта, че до преди месец нито един доктор не се е съгласявал да оперира Фокс. Финално мацката постига целта си миналия месец, когато хирург от Индиана решава все пак да извърши операцията. „Открай време сънувам тази възможност - да отстраня ребрата си, но е наистина трудно, да не кажа невъзможно да намериш хирург, който да се съгласи да направи това. Единствената причина, поради която все пак успях, е, че лекарите започнаха да ме приемат сериозно. Те виждат, че не съм луда и че знам какво правя“ – споделя Пикси.





Възстановяването след такъв тип операция трае шест седмици, но Фокс се връща към нормалния си начин на живот – грижи и носене на корсет нон-стоп – само два дни след интервенцията. „Вече мога да видя резултата и да почувствувам разликата. Преди операцията, корсетът ми притискаше ребрата и ми беше трудно и болезнено да го нося. Сега мога да го стегна още повече без никаква болка. Мисля, че съм много близо до постигането на рекорд за най-тънка талия“ – споделя Пикси, чиято цел е да смени Кети Янг, момичето с талия 38 см, което в момента държи рекорда на Гинес.







„Ако си дам времето да се възстановя, да тренирам и да продължавам с моя начин на живот, ще сляза на 35 сантиметра“ – добавя тя.

За да постигне голямата си цел, Пикси тренира 4-5 часа дневно. За нея е истинско мъчение да яде хляб или месо, поради ограниченото място в корсета, тъй че най-често хапва плодове, зеленчуци и ядки, които доставя на тялото си под формата на смути.












 

More Други