Следва

Шиниъд О'Конър направи опит за самоубийство. Спаси я Facebook

Christmas present of the day: Подаръчни комплекти Handmaids

Подаръчни комплекти Handmaids. О, да!

Shopping преди 8 години

Дзън дзън… Коледа е почти вън.
Уви, още не е натрупал сняг. Кога ли ще стане това? Нямаме търпение.

Мечтаем за онази ранна, все още сънена утрин, когато отиваме по пантофи към кухнята, за да издирим някак кафето. Ала пътьом с периферията забелязваме, че в този ден има нещо различно. Що е то? Секунда – две, да се осъзнаем. Навън е зимна приказка! Залепваме сияйни за прозореца.

В тези дни зарязваме всичко. Взимаме меко одеало, правим топло какао с много канела вътре. А след това уговаряме снежен бой с приятели. Окупираме квартала и улицата става бял терен за хвърчащи топки.



Естествено, връщаме се мокри и премръзнали. Но има ли значение това, щом наоколо е празник, ние сме щастливи, а дребните удоволствия осезаемо галят. И душите, и кожите ни.

Подаръчните комплекти на Handmaids, специално подготвени за Коледа, са едно от онези дребни, но прекрасни неща, които правят празника такъв, какъвто го обичаме. В тях има всичко необходимо за една зима, пълна със забавления, без премръзнали крака, течащ нос, суха кожа на лицето и ръцете или пък напукани устни. Те са перфектното оръжие против ядящия студ и помагат да бъдем в свеж вид навсякъде и при всякакви метеорологични условия. Освен това ухаят вълшебно. Правим го обезателен подарък за себе си, и за всичките си приятелки, дето все се оплакват от студа. Обожаваме удобните кутийки, практични, леко ретро и много модерни, хващаме поне по няколко и нямаме търпение да дойде Коледа. Защото тези дни са за радост, красота и блаженство.

Ето защо споделяме с вас тези прекрасни Handmaids хитрини в коледната ни рубрика Christmas present of the day. В нея е всичко, което намираме за задължително през празничния месец.



Още от Christmas present of the day

More Shopping