Pretty in the City: Андреа

Андреа е от онези лъчезарни личности, които карат хората около тях да се усмихват широко, широко...

Градът е голям и красота извира отвсякъде. Затова стартирахме тази рубрика, в която показваме софийски, интересни, мили и фини градски красавици. Разбира се, ще продължаваме да ги търсим и занaпред, за да си говорим с тях за нещата от живота и главно за красотата, въпреки че на нея не й стига нито да я говорим, нито да я гледаме. Веднъж открита!

Pretty in The City е рубриката ни, посветена на съвременните градски момичета - красавици, след които няма как да не се обърнеш. На силните и нежни създания, които владеят града. На тези, които се чувстват ок в собствената си кожа и печелят с личен стил, нежна харизма и красота.

Седмичната рубрика, стана възможна и благодарение на неоценимата и красива подкрепа на Maybelline NY, част от френската компания L'Oreal Paris!
Миналата седмица Pretty in The City Girl беше Косара, а тази седмица представяме Андреа. Андреа е от онези лъчезарни личности, които карат хората около тях да се усмихват широко, широко… и да се смеят шумно, шумно…Завършил сценограф, художник, понякога модел, абсолютен веселяк и изключително позитивен човек, Анди е нашият избор за градско момиче тази седмица! Усмихнете се и вие заедно с нея!

Коментари: 1

L
LuluGi (2015/12/02 / 10:40)
За първи път чувам за някой, който иска да се е живял през 60те в България...интересно :)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.