Следва

Добрият малък бизнес: Минимален дизайн за максимално въображение с Тоте Поте

Moments In Between - да си подарим време

Никога не са ми допадали местата, изпълнение с много хора...

All About Life преди 8 години

Никога не са ми допадали местата, препълнени с хора. Споделеното лично пространство с непознати по принуда определено не е моето нещо. Може би единственият повод, поради който бих се прежалила, е концерт. Но при всеки удобен случай пропускам шумните тълпи.

Както ги пропускам и на опашка в банката. Онази опашка от хора, някои от които ядосани, че не са си взели номерче, чакат напразно, други, които се пререждат или отиват по трима на касата, семейно. Откакто съществува ДСК Смарт, по-удобен начин да избегна тези сцени, достойни за пазарен ден на площад в малък град в Италия,  не се сещам. А не ми и трябва. Правя разплащанията, които са ми необходими, и си заделям време за по-приятни неща.



Като например да се извадя от калъпа на ежедневието и битовизма и да направя нещо тотално различно. Като да посетя екшън куест стая с приятели. И да се забавлявам, вместо да подпирам брадичката си на някой стол, в някоя чакалня. Моите спестени минути време. Съответно умно инвестирани. В спомен, в различно преживяване, в емоция. Най-голямата ми инвестиция. 


 


Правя го с ДСК Смарт. Продукт, създаден за нас, без отлика на професия, занятие, хоби, ежедневие.
Пестим време, за да го вложим. Пестим от досада, влагаме в любов. Простичко е.

Интернет банкирането ни дарява време. За нас, за милите ни, за споделените моменти, които ще помним.
Разплащаме задълженията си бързо и лесно онлайн, само с няколко клика или докосвания на дисплея на смартфона и се връщаме отново в зоната на душевния мир. Крадящите време опашки в банките са част от миналото. Носим в джоба единствено устройството, с коeто управляваме финансите си, т.е. времето.

Времето, което спестих и посветих на любимите.
Времето, което спестих и посветих на рисуването, най-голямата ми страст.
Времето, което спестих и посветих на това да съградя моето пространство.


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 20 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.