Следва

С аромат на книга: "Ема" от Алегзандър Маккол Смит

17-годишната Гери-Никол благодари на СЕМ и ДАЗД за добрата "реклама"

17-годишната Гери-Никол благодари на СЕМ и ДАЗД за добрата "реклама"

People of art преди 8 години

Преди броени дни непълнолетната певица Гери-Никол представи новия си музикален клип, с който взриви интернет пространството и провокира твърде много негативни реакции. Момичето почти не показва гласови данни в парчето - акцентът по-скоро е върху твърде провокативното видео, а демонстрацията на плът и арогантно поведение скандализира медии и общество.

Възмути се и Държавната агенция за закрила на детето, която апелира СЕМ да спре клипа: „Трябва да се разгледа проблемът за поведението на непълнолетната певица в клипа и как това влияе на детската аудитория. Нека СЕМ прецени как подобни проекти влияят на развитието и психиката на детето“, възропта Мариана Илиева.

Председателят на СЕМ - Георги Лозанов, също не остана безразличен: „От СЕМ се очаква, че ще се намеси от гледна точка на вкуса. А ние се опитваме да действаме в полза на обществения интерес, но не сме естетическа полиция. Със сигурност става въпрос за дете, в това няма спор. Но клипът не може да бъде спрян, можем само, ако установим нарушение, да санкционираме отговорната медия. Въпросът ще бъде повдигнат на заседанието във вторник.“

Самата Гери-Никол обаче не изглежда притеснена, че е в епицентъра на скандала. Тя дори се радва на дебатите и поддържа тезата, че „лоша реклама няма“: „Мерси за рекламата на СЕМ и на Държавна агенция за закрила на детето“, коментира нахално тя във Facebook, след като 300 хиляди са гледали клипа й. Така 17-годишната певица се превърна в първия български изпълнител с толкова гледания в интернет за толкова кратко време. Ето и целият "благодарствен" пост на Гери-Никол, който оставяме без коментар, както и самия клип:





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра