Следва

Ladies' Point

Пръв със Студио 723

Поне два пъти годишно е нужен час при коафьора за тотална промяна в крак с тенденциите...

Hair преди 15 години

Добрият имидж изисква честа промяна на визията.

Поне два пъти годишно е нужен час при коафьор за тотална промяна в крак с тенденциите, а ако ги изпревариш - успехът ти е гарантиран.

Не е интересно, когато си един от многото, проблемът е да избереш правилния фризьор, който да бъде пионер в информацията за предстоящото.





По време на престоя си в Париж, екипът на  Студио 723 черпеше информация и впечатления от извора за Пролет/Лято 2009. Спектакъл на прически, грандиозно парти с водещата роля на Летисия Генау, повече от 2000 души от цял свят  – така протече Haute Coiffure Française в зала в Лувъра.

Официално от тази година Студио 723 е член на тази организация, което позволява на професионалистите от салона да научават тенденциите за предстоящия сезон около 2 месеца преди останалите два пъти в годината. И ние вече знаем какво ни очаква за Пролет/Лято от висшата мода.

Серията Art Shape Collection налага топли цветове – медни, шоколадови, тъмно кафяви. Косите са гладки и прави, без етажиране, а по-скоро уплътняване.



V.S.
До къде стигна карето?

723:
Вече имаме елегантна черта, а не каре. Равна линия с леко удължение в единия край ще бъде хит този сезон. Бретонът е плътен по овала на лицето.



Очакваме плътни коси във всякакви дължини, като късото е много елегантно с леко удължени бакенбарди. Страшно е женствено.


V.S. А мъжете?

723:
При тях няма да подстригваме, само ще оформяме. Наблюдават се по-дълги коси с леки небрежни светли ефекти, които по-скоро дават обем на косата, а не подчертават цвета. Те, за разлика от женските прически, са леко рошави.

И не е достатъчно само да знаем как да изглеждаме, а и да се постигне точния резултат. Студио 723 отговаря на високо ниво и на тел. 02/943 9 723, ул. „Н. В. Гогол” 21

За тенденциите при кока и за приложението им на абитуриентския бал очаквай скоро.

More Hair