Следва

Christmas present of the day: Страстният Tom Ford

Christmas present of the day: Масло за великолепни бради от Bradabrat

Масло за великолепни бради от Bradabrat...
 

Shopping преди 8 години

Най-вълнуващият период от годината вече уверено наближава и разпръсква все повече коледен прашец наоколо. Коледната еуфория покрай измислянето, намирането и опаковането на подаръците, които вълшебно ще се появят под елхата в коледната нощ, за да зарадват някой близък и скъп човек, започва да расте. Така е и в нашия офис. Затова, с наближаваненто на Коледа, стартирахме празничната рубрика Christmas present of the day, в която до 23-ти декември подреждаме ден смед ден от страхотни по-страхотни предложения за вашия, и нашия, разбира се, коледен шопинг лист.

За най-любимия ни мъж, този с брадата, търсим грижовен продукт. ДА! На нейно величество Брадата отделяме специално внимание, за да я защитим от острия зимен вятър. И не само – той подхранва кожата на лицето, а етеричните масла запечатват неустоимо мъжествено ухание.



Ммм, с BOLE от Bradabrat ще ухае на земя, намигвайки към една по-дива идентичност – досег до бор, бергамот, хвойна, кедър, кипарис и ветивер. А маслата от жожоба и гроздово семе подхранват в дълбочина, за да бъде тя, Брадата, мека, великопена, впечатляваща!

Купуваме оттук>>

More Shopping