Следва

Другата красота! Жените в новия Pirelli

Christmas present of the day: Страстният Tom Ford

Страстният Tom Ford

Shopping преди 8 години

Най-вълнуващият период от годината вече уверено наближава и разпръсква все повече коледен прашец наоколо. Коледната еуфория покрай измислянето, намирането и опаковането на подаръците, които вълшебно ще се появят под елхата в коледната нощ, за да зарадват някой близък и скъп човек, започва да расте. Така е и в нашия офис. Затова, с наближаваненто на Коледа, стартирахме празничната рубрика Christmas present of the day, в която до 23-ти декември ще ви даваме от страхотни по-страхотни предложения за вашия коледен шопинг лист.

Коледа! Това е времето, когато димящото мляко с какао е най-вкусно край камината. В отбрана компания, защото ваканцията прекарваме с нашите най-любими, наваксвайки всяка пропусната секунда от иначе напрегнатото ни ежедневие. Преди това се впускаме в шопинг за усмивки.

Спряхме се на идеалното червено червило за Коледа – топло, нежно, малко по-тъмно, но така повелява трендът този сезон. Перфектен нюанс не само за кестенявите, но за тези от нас, избрали слънчеви коси. Доверихме се на Том Форд, защото имаме опит с козметиката на бранда – червилата са покривни, дълготрайни, с приятен и ненатрапчив аромат.

С кодово име Tony 72, го намираме тук>>

Още от Christmas present of the day

More Shopping