Следва

Основателят на Facebook Марк Зукърбърг стана баща

Добрият малък бизнес: Минимален дизайн за максимално въображение с Тоте Поте

Вдъховението може да дойде от всякъде. То дебне всеки, който се стреми да внесе положителна промяна в живота си...

 

All About Life преди 8 години

Вдъховението може да дойде от всякъде. То дебне всеки, който се стреми да внесе положителна промяна в живота си и се опитва сам да открие или проправи пътя си към нея. И щом човек е готов за него, вдъхновението магически се появява и най-приятната и удовлетворяваща работа на света започва. Така се раждат и малките бизнеси, някои от които впоследствие стават големи.

Идеята за Тоте Поте се ражда малко след вдъхновението си - синът на създателите на марката. Всъщност Тоте Поте е малък семеен бизнес на майка, татко и син, който ги стимулира да го направят и така стартират преди около 2 години. 

“Бяхме се уморили да гледаме розови и сини дрешки с миловидни зайчета, слончета, балончета и анимационни герои. Искахме нашето дете да се отличава, искахме да носи дрехи от проверени материи, искахме принт, който нямаше да го спарва и да предизвиква алергии или сърбежи и така се стигна до създаването на собствен бранд за детски дрешки.”

Дизайните на Тоте Поте са минималистични и изцяло авторски, а сериите им, разбираемо защо, са лимитирани. Те се отличават изключително много от всичко друго, което можем да намерим в момента в детските магазини.

Създателите на уникалната марка детски дрехи много внимателно подбират всички материали, с които изработват продуктите и винаги държат да работят с най-чист памук. Боите, които използват, са на водна основа, не съдържат тежки метали, Формалдехид и Алкилфенол етоксилат и са предназначени и абсолютно подходящи и безопасни за печат върху бебешки и детски дрешки.

Опаковката им също се приема страхотно от хората. Всъщност тя също е вдъхновена от сина им: “Той не ни даваше да изхвърляме кутийките от колите, защото ги използваше за гаражи и всъщност така стигнахме до идеята, че една кутия може да се превърне в играчка.” Тя се прави от 100% рециклирана хартия и освен, че щадят природата с нея, се стараят да провокират детското въображение с цветове и форми. Изключително много държат освен хубав продукт, да предлагат на клиентите си и добро обслужване, затова са винаги на разположние за въпроси или коментари.

До този момент хората, които ги познават, ги асоциират основно с връхни детски дрехи - тениски, блузи, анораци. Това обаче е нещото, което съвсем скоро ще се промени. Споделиха ни на ухо, че за лятото планират много нови неща, с които да изненадат малките си фенове, като едно от нещата, върху които работят усилено, е създаването на аксесоари.

В момента разработват и нова кутия, която много скоро ще бъде факт и ще предизвиква въображението на децата по нов начин. “Няма да пенсионираме любимия робот, но временно ще го пуснем в отпуска и ще обновим нещата :)”

И една още по-вълнуваща новина е, че Тоте Поте се развива толкова успешно, че вече, освен в България, все по-често изстрелват ракети с роботи и към страните от западна Европа. Освен да им пожелаем скоро да летят и извън рамките на Европа и да продължават да предизвикват децата да развиват фантазията си, можем да ви насочим към мястото, от където ги изстрелват, за да откриете техните прекрасни продукти, от които стават страхотни коледни подаръци - ето тук!
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 15 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 15 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.