Следва

Джиджи Хадид, Лили Олридж и Джоан Смолс се събличат за Stuart Weitzman

11 минути "Once and Forever" - Пълната версия на новия филм на Карл Лагерфелд с Кристен Стюарт

Новият късометражен филм, режисиран от Карл Лагерфелд, с участието на Кристен Стюарт бе разпространен онлайн, като по часовник, веднага след провеждането на prefall шоуто на френската модна къща, Chanel's Métiers d'art 2015/2016, което се проведе вчера вечерта...

All fashion преди 8 години

Почакахме и дочакахме! Новият късометражен филм, режисиран от Карл Лагерфелд, с участието на Кристен Стюарт бе разпространен онлайн, като по часовник, веднага след провеждането на pre-fall шоуто на френската модна къща, Chanel's Métiers d'art 2015/2016, което се проведе вчера вечерта и за което предстои да разкажем подробности. 



"Веднъж и завинаги " представлява 11-минутен клип, в който освен бившата на Робърт Патинсън, участва и небезизвестната Джералдин Чаплин. В краткия филм Стюарт играе "цапната в устата", млада актриса, с леко пънкарска визия и маниери (визия, която напълно се връзва с истинската същност на Кристен, извън обсега на камерата), която се явява на кастинг за ролята на Коко Шанел в предстоящ биографичен филм. Сюжетът проследява как младата жена се опитва да се впише в специфичния образ на известната дама, срещайки трудности и предизвикателства по пътя.





Ролята толкова добре пасва на Стюарт, че се чудим дали всъщност до голяма степен тя не играе самата себе си, поставена в подобна професионална ситуация. Във видеото Кристен пее, танцува, говори френски, псува доста, но и пресъздава познатия образ на Коко, по интересен и пленителен по своему начин. Сцените са чувствени, истински и оригинални, представящи лейбъла и неговата история по модерен, митологичен начин, така че явно Лагерфелд наистина си е намерил точната муза.

Мнението ни за звездата от "Здрач" никога не е било едностранно, тъй като не винаги поведението ù във и извън кадър ни се е струвало най-доброто, на което е способна. Но... не можем да отречем, че тук тя е просто на мястото си!

Ето и дългоочакваното доказателство.


 

More All fashion