Вижте новата екранизация на литературния епос "Война и мир"!

"...той разбра,че в света няма нищо страшно.Той разбра, че както в света няма положение, в което човек да е щастлив и напълно свободен, също тъй няма положение, в което да е напълно нещастен и несвободен...

"...той разбра, че в света няма нищо страшно. Той разбра, че както в света няма положение, в което човек да е щастлив и напълно свободен, също тъй няма положение, в което да е напълно нещастен и несвободен.Той разбра, че има предел на страданията и предел на свободата и че тия предели много се доближават..."

Спомнихме си тази реплика на Граф Пиер Безухов, един от главните герои в литературния шедьовър на Лев Толстой "Война и Мир", по повод новоизлезлия трейлър на поредната екранизация по романа, който не се сдържахме да не ти покажем. И защото не бихме пропуснали шанса да се подсетим за тази невероятна литературна класика, която никога няма да се изморим да препрочитаме и препрочитаме, и защото не бихме пропуснали да видим ангелското личице на Лили Джеймс в ролята на красивата Наташа Ростова.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.