Следва

От личен опит - 9 причини да се доверим на Aloe Vera Rescue Gel

Съвършена коса и божествени нокти за пролет 2016 от Stephan

Stephan, водещ френски бранд за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, с подкрепата на генералния си партньор Wella Professionals представи...

Hair преди 8 години

Stephan, водещ френски бранд за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, с подкрепата на генералния си партньор Wella Professionals представи пред 500 гости в столичната Рейнбоу плаза haute coiffure спектакъла Renaissance.

Колекция Renaissance Nails
За първи път в България Stephan представи и своя разработка в модните трендове при маникюра. Колекцията Renaissance Nails допълва цялостната бюти концепция на марката и представя както чисто салонни тенденции за пролетта на 2016, така и артистична разработка в сценичния драматизъм на спектакъла.



Визажистите на Stephan в маникюра залагат както на чистия овал, така и на контрастна работа с формата в рамките на десетте пръста. Цветовете са дълбоки и наситени, в тъмни гами, като акцент в колекцията е разработка в марсала с добре премерена салонна декорация. Колекцията показва и отворена безцветна луна с акцентни камъни, както и nude цветове.

В артистичната визия откриваме нокти ангели и демони, остра вамп форма с френски и чист бял акцент, полу квадратни форми, матов и гланцов мотив. В привидно естествено изглеждащите нокти са вплетени бели гравюри и холограмни кристали.

Тенденции
Прическата на 2015/16 е класическо каре в контрастна комбинация от изтънченост и рок излъчване. Линията на подстригването позволява съвършено естествено падане на косата в съчетание с чувство за свръх лекота и виталност. Класическият боб, носим във всички дължини, подчертава профила и нежната извивка на шията и лицето. В цветовете се търси отново натуралното излъчване и блясъка на здравата, естествена коса. Актуални са кестенявите тонове, мока, шоколад със златисти отблясъци или контрастното студено русо с канелени оттенъци, както и медните цветове.

More Hair