Следва

Diane Von Furstenberg

Editors choice - Най-кошмарният съсед

Щастливата случайност да посветиш почивния си ден на пълната безтегловност е възможност, която не пропускаш...

All fashion преди 15 години

Щастливата случайност да посветиш почивния си ден на пълна безтегловност е възможност, която не пропускаш никога, ако ти се отдаде.

Книгата, неразлистена месец и половина след като ти е подарена, примамливо седи на нощното шкафче, а кафето с мляко, както ти харесва, и свободното опериране с дистанционното са част от заформящата се идилия.

Лошото стечението на обстоятелствата обаче винаги може да развали всичко. Точно в този сюблимен момент дъщерята на леля Ванче от горния етаж неуморно ще свири за поредния си урок по цигулка, бате Гошо от петия ще си сменя дограмата, за да му е топло и тихо, а котката Минка от съседния силно развълнувана, заради обичайната си пета поред нужда за годината, ще мрънка непрестанно под балкона.

Кошмарът на кооперативното съжителство преследва 80 процента от населението и всички в редакцията на ViewSofia познаваме това усещане до болка. И кой от кой по-изстрадал споделихме за нещастието да попаднеш на най-неподходящия съсед в блока.

Горчивият опит определи:




Ивана
Свръхсексуалният е най-кошмарен. Особено в компания, която държи да се покаже като още по-сексуална натура. Едно надиграване, едно надвикване. Голяма борба.


Гергана
Лошият ми кошмар по съседски бе фитнес уред на горния етаж, с който съседите поскърцкваха всяка нощ преди лягане. Преди да разбера от къде точно идва този шум бях решила, че любовта им е неуморна и бях готова да им простя. Сега от време на време още чувам шума на неприятеля и то в най-неподходящото време. Фитнес само в зала, моля!


Кристина
Най-ужасният съсед, който може да съществува е македонец върл почитател на чалгата. И измежду бг изпълненията на знайни и незнайни певици, тук-таме по някоя македонска опера, за цвят и евентуално за нотка патриотизъм в това българско фолк „про”.




Васил
Преди време четох, че най-кошмарните съседи в света са Кейт Мос и Пийт Дохърти. За мой най-голям късмет аз нямам подобни проблеми, най-малкото защото живея в къща и няма кой да ми тропа и да ми пречи с луди купони до зори. За момента обаче имам доста неприятни съседи, а именно няколко майстора, които строят къща точно срещу вкъщи. Нямам нищо против хората, но да бяха малко по-тихи и да не работеха най-усилено в неделя следобед.




Елена
Преди време някой ми сподели, че най-ужасният съсед, който съдбата може да ти поднесе е барабанист. Аз казвам - нищо подобно, най-големият кошмар предизвиква китаристът, по-лош е дори и от оперения певец. A цялото нещастие се крие в това, че никаква изолационна техника не може да скрие пронизващия звук, идващ от синтезатора. Ако имаше такава класация бих подредила на второ място свадливият чичо, който не пропуска да се скара с всеки, изпречил се на пътя му.




Антония
Най-кошмарният съсед е този, с четириногото в размножителен период, което не спира да издава звуци. И часът 5.30 ч е популярен на всички живеещи на близо – силно крещене на кучето по име, свирепо тряскане на вратата и всичко това се случва в унисон със скимтенето на животинчето.

More from View Sofia

More All fashion