Следва

Пуешко с пюре от броколи

С нея сме навсякъде. Аз и моята Visa в преследване на света

Пътувам, значи съществувам. Искам да бъда навсякъде, непрестанно да търся, опипвам, опитвам и опознавам...

All About Life преди 8 години

Пътувам, значи съществувам. Искам да бъда навсякъде, непрестанно да търся, опипвам, опитвам и опознавам нови пространства, ухания, вкусове, в мен се крие луд изследовател, но и романтичен пътешественик, вълнувам се от малките чудеса на света, като това да летя в облаците или да се движа под земята. Днес обичам града, шумния, препълнения, но утре ще съм някъде при тишината.

Багажът е малко, взимам си по много жажда за приключения и батерии за фотоапарата, но ключът към целия свят нося винаги с мен. Ключът и моята карта за достъп - Visa. Сигурността няма цена, безценно е да я имам, особено на път. Бързината с нея ми печели време за истински хубавите неща. Аз съм спокойна. Защитена. Всяко мое плащане също. С Визата ми сме навсякъде.



Тази зима получавам и още нещо от моята скъпоценна карта - възможност пак да съм някъде, където мечтае цялото ми същество. Тенерифе е новата страст в клетките ми на пътешественик. Най-големият от забележителните Канарски острови, с очарователни плажове и величествени планински вериги, с тайнствени тропически гори и вулканични полупустини. Направих всичко, както трябва, за да се сбъдне този ми сън. В една седмица платих три пъти с моята Visa, после регистрирах номерата на ПОС бележките на visabg.com. Следващата седмица ще направя същото. Защото всеки 3 ПОС бележки дават право на 1 участие, а ограничение в броя участия няма. Visa дава и още – дневни награди от 200 лева, за които не е необходимо друго, освен редовното плащане с НЕЯ. И това автоматично ме прави шампион по участия в томболите.

Тенерифе ме очаква, така съблазнително слънчев, с онзи солен вкус, който остава по усните!
Но аз пак ще се върна у дома. За да мога на сигурно, утре отново да мечтая да съм другаде!
 


За да преживеете Тенерофе, е необходимо да направите поне 3 плащания с вашата карта Visa в рамките на седмица и да регистрирате номерата на ПОС бележките на visabg.com/winterpromo2015. Всеки 3 ПОС бележки дават право на 1 участие, а ограничение в броя участия няма. Visa дава още и дневни награди от 200 лева, като просто плащаш с Visa, и автоматично ще бъдеш включен в томболите. Промоцията продължава до 3 януари 2016 г.

  

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 8 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.