Следва

Четиво в четвъртък: "Мъже без жени" от Харуки Мураками

Сандра Бълок показа дъщеря си

В семейството на Сандра Бълок се появи момиченце. Холивудската актриса, носител на Оскар, осинови второ детe...

People of art преди 8 години

В семейството на Сандра Бълок се появи момиченце. Холивудската актриса, носител на Оскар, осинови второ дете, след като през 2010-та стана майка на чернокожото момченце Луис Бардо. Тригодишната Лайла е също от чернокожи родители, а заедно с батко си и мама Сандра се снимат за последния брой на списание People.

"Когато видях за пръв път Лайла, вече знаех - тя ще бъде моя. Мога само да кажа, че тези правилни деца се появиха в моя живот в правилното време. Искам да кажа на Лайла, че ние с Луис винаги ще бъдем до нея", споделя щастливата 51-годишна актриса от "Гравитация".

Осиновяването на Лайла е станало през октомври, но Сандра говори открито за него едва сега. Да се появи в броя на People от изданието имат и друг аргумент - през април 2015 г. Бълок стана една най-красивите жени в света в ежегодната класация на списанието.

Всички изглеждат щастливи, пожелаваме им го от сърце! 

 

Сандра с Луис, 2010
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра