Следва

Fashion battle: Зимно, топло и прекрасно

Космическо: Календарът на Ивет Фешън, 2016

Календарът на "Ивет фешън" е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към...

All fashion преди 8 години

Васил Германов и неговият екип снима и тази година календара на "Ивет Фешън" - луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Пред обектива на модния фотограф застават три от най-успелите модели на агенцията - Нора Шопова, Екатерина Куцарева и Ваня Билева, и три от най-новите и обещаващи лица на „Ивет фешън” с летящ старт в България и в чужбина - Ванеса Тонова, Деси Савова и Елена Благова.

Тазгодишното издание не случайно е наречено "Cosmic touch", цялостната концепция е вдъхновена от космоса и зодиакалните знаци. Сюрреалистичните кадри имат за цел да покажат космическите темпове, с които модата и модният свят се развиват и променят постоянно.

„Космосът не вълнува единствено литературата и киното. Тази материя оформя нова визия за света, която надхвърля границите на въпросните жанрове и преминава и към модата. Често обаче се случва и обратното: космическите реалности, пресъздаващи миналото, настоящето или бъдещето, попиват внушения от модата и дефилетата”
, споделя относно идеята за календара, Ивет Григорова - собственик на агенцията.

Традиционно календарът на „Ивет фешън“ ще бъде представен с официално парти на 16 декември, където агенцията ще събере най-красивите и успешни свои модели.

*на снимката горе: Деси Савова


Ваня Билева


Ванеса Тонова


Нора Шопова


Елена Благова
 

More All fashion