Следва

Кайли Дженър с шокираща сесия за Interview

Fashion battle: Зимно, топло и прекрасно

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, наречена Fashion battle...

Shopping преди 8 години

Нашата стилна, цветна и еклектична поредица, така любимата ни Fashion battle, първо опитоми есента на 2014-та, после разцъфна през пролетта, продължи и през лятото с пълна сила, а сега затваря цикъла на една цяла година, пълна с модни "битки", в които поставя един срещу друг по двама от модните ни редактори, които днес се съревновават във виждането си за топла, красива и прекрасна зима. Отново, както всеки път, смесваме в голямата редакторска купа на View Sofia личното творчество, това божествено и разтегливо понятие, с модата.

И така, днес сме на шопинг, комбиниран с рисунка, колаж и фантазия, и приятно вдъхновен от новата специална зимна колекция на Adidas, създадена с иновативната технология Climaheat.

И в двата случая пазаруваме от онлайн магазина на SportDepot. Ето:

ГАБРИЕЛА



Снегът в градски условия може и да е кошмар, но пък стягайки багажа за дългоочакваната зимна ваканция, именно снегът е едно от нещата, които силно се надяваме да видим. Изцяло в духа на празниците е и изборът на ежедневна "униформа" - топъл и уютен, а именно: обемният пуловер в едра плетка, скини джинсите, пухкавите боти и, разбира се, удобната спортна чанта, която не само побира всичко необходимо за цял един ден на открито, но и внася глътка цвят към студената сиво-бяла палитра.
Оттук >>>

АЛЕКС



Избирам си пухенка – черна, топла и супер комфортна. Зная, че тази зима ще има битки, но не модни, а истински! Готова съм за снежни боеве! За стила няма какво да се притеснявам – якето е с идеална кройка – леко вталено, точно както го обичам, освен това е бързосъхнещо, така че снегът не ме плаши с настинка! Освен това има ластик на ръкавите, сигурна превенция, че няма да ме изненада скришом промъкнал се сняг. Слагам моя любим зимен комплект – белият шал и ръкавици на сърца и установявам, че спортният ми ски панталон пасва повече от върховно на целия аутфит. Най-добрият момент е, че освен за зимни авантюри, якето е супер добър пример за непретенциозно ежедневно облекло, например за кафе с приятелка по центъра. Така е! Бих го носила с любимите сини дънки и пуловер. За финален акцент бих сложила боти с нисък ток, за предпочитане – от велур.
Оттук >>>


Анкета

Кой е твоят зимен look?

More Shopping