Животът в първия миг: Най-добрите фотографии на 2015-та

Изключително въздействаща поредица, за която благодарим на Международната асоциация на професионалните фотографи, която всяка година прави този конкурс - ода за новия живот...

Изключително въздействаща поредица, за която благодарим на Международната асоциация на професионалните фотографи, която всяка година прави този конкурс - ода за новия живот. Всяко раждане е магия, красива и трудна едновременно, която носи толкова неизмерими емоции, че моментът просто няма еквивалент. Съответно, голяма част от майките и татковците по света решават да увековечат момента с професионални фотографии.

Асоциацията прави конкурса ежегодно, като победна е онази фотография, която носи най-много емоция, съчетана с най-добри композиция и технически детайли.

Насладете са на чудото в поредицата фотографии, които участваха в надпреварата тази година:

На снимката горе: Победителят за 2015 г.


Снимката победител за 2014
Коментари: 5

K
Kikik (2015/12/05 / 14:03)
Уффф... магия, прекарсно, вълнение - определено това са чувствата. Но визуалната им част е отвратителна и точка. iasparuh - кой трябва да има или да няма деца не е работа на Господ, а лично решение. Другото е примитивъзъм!
L
Lilly Todorova (2015/12/05 / 11:39)
Kikik не е виновен, за тъпото, ама мнооого тъпото си изказване - явно така са си мислели за него в първите му мигове. А снимките са невероятни и вълнуващи, та това е най-прекрасното нещо на света - появата на нов човек!
I
iasparuh (2015/12/04 / 21:26)
Kikik, що за човек трябва да си, че да напишеш подобни глупости!? Обзалагам се, че такива хора като теб нямат деца и смятам, че не бива Господ да ги дарява с деца!
K
Karamela (2015/12/04 / 18:12)
Много тъпо изказване! Онзи, който не е раждал, няма деца, не може да усети магията! Прекрасни кадри, просълзяващи!
K
Kikik (2015/12/04 / 16:29)
Не разгледах снимките, защото смятам, че няма по-гнусно нещо от току-що родено бебе!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.