Следва

Опаковай Коледата ми, Мосю!

Седмичен ХОРОСКОП - 7.12 –13.12

Основната астрологична тема през седмицата ще бъде активиране на разпадащия се квадрат Уран – Плутон, с неблагоприятен резонанс на Марс...

Astro преди 8 години

Основната астрологична тема през седмицата ще бъде активиране на разпадащия се квадрат Уран – Плутон, с неблагоприятен резонанс на Марс. Марс е формирал в неделя квадрат с Плутон, а опозицията с Уран ще бъде в петък, така че той ще се намира "вътре" в тази напрегната зона. Тези три планети имат агресивен характер и присъствието им в такава комбинация говори за труден период.

Вероятно през тази седмица ще се възродят скандали и конфликти, вниманието към които малко е поотслабнало. Възможни са негативни събития на финансовите пазари, както и мащабни обществени вълнения по въпроси, свързани с данъци или злоупотреба с власт. Най-забележимо те може да се появят при хора, страни или организации, в чийто личен хороскоп има планети в 13-18 градуса на Овен, Рак, Везни и Козирог.

И все пак, прогнозата за състоянието на биосферата предполага, че не всичко е толкова лошо - има и благоприятни аспекти, смекчаващи общото напрежение. От понеделник до сряда, добър резонанс на Слънцето с Марс и Уран ще дава възможност за решаване на сложни въпроси с консултации и преговори. В четвъртък и петък тригон (120 градуса) на Венера и Нептун ще ни накара да си спомним (на всички нива!), че мирното съществуване освен, че е комфортно запазва отношенията, семейството и местообитанието. Има основание да се смята, че в много потенциално конфликтни ситуации, възможни през седмицата, тези съображения ще преобладават над агресивно настроените манипулатори и тайните интриганти.

Събота и неделя трябва да преминат сравнително гладко, без значително смущение на биосферата. Почти всички аспекти на Луната през тези два дни ще бъдат благоприятни, с изключение на неделя вечер, когато Луната за кратко ще напомни за проблемите в личните отношения. Ако сведем контактите до минимум през тези часове, няма да развалим почивката си, заради дребни нещица...

ОВЕН 21.03 – 20.04

Лична свобода!

Сега за теб на преден план може да излезе желанието за лична свобода, така че е малко вероятно да бъдеш примерен работник или член на семейството, ако не зачитат мнението ти. Постарай се да не изпадаш в крайности: бурната радост и мрачното настроение са еднакво вредни. Възможно е, да се наложи да отделяш повече време и усилия за общуване с роднини.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Удържай ситуацията!

През тази седмица ще трябва да положиш големи усилия, за да удържиш ситуацията под контрол по време на работа. Вина за това ще има прекомерната емоционалност. Защо ти е да даваш бонуси на своите противници? По-добре замръзни в ледено мълчание, отколкото емоционално да се въвличаш в скандал. Петък обещава да повдигне духа ти, така че положителните емоции да ти стигнат до края на седмицата.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Никакви двусмислици!

Ако искаш да запазиш добри отношения с любимия човек, избягвай всякакви двусмислени ситуации. Ако провокираш в партньора си ревност, имай предвид, че реакцията му може да се окаже много бурна и непредсказуема. Ако си в обтегнати отношения с човека до теб, най-доброто време за помирение е първата половина на седмицата.

РАК 22.06 – 23.07

Анализирай!

През тази седмица си заслужава да анализираш всички промени, които искаш да внесеш в живота си. Съотнасяй всички планове с твоите сили и възможности. Непосилното бреме не е донесло никому здраве и успех! В средата на седмицата ще намериш време и за домашните дела, майсторски ще се справиш дори и с отдавна отлагани проблеми. А в неделя може да те обхване жажда за приключения и промяна.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Отговорна седмица!

Съдбата може да те накара да избираш по кой път е най-добре да тръгнеш, за да се приближиш по-бързо до набелязаните цели. Накратко казано, това е много отговорна седмица, така че се вземи в ръце и взимай всяко решение, само след внимателно обмисляне. В любовните дела разчитай на съдбата - всичко ще бъде така, както е най-добре за теб.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Спокойно и продуктивно време!

Очаква те една спокойна и в същото време продуктивна седмица. Постарай се да доведеш до край всички незавършени работи, за да имаш по-малко притеснения занапред. Емоционалното ти състояние, през този период, ще бъде нестабилно, но трябва да се контролираш, за да не си го изкараш на някой невинен около теб или да се караш с любимия човек.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Бъди решителен!

Ако си свикнал да разчиташ на други хора, да изпълняваш чужди желания и да следваш чужди правила, дошло е време да сложиш край на това. Вземи съдбата си в собствените си ръце. В любовните отношения също вземи инициативата в свои ръце, а на работното място предприеми смели и решителни стъпки.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Недоразумения и откровени разговори!

Тази седмица е успешна както за леки флиртове, така и за сериозна връзка. В същото време, през тези дни, влюбените могат да очакват различни недоразумения в отношенията, причинени от липсата на взаимно доверие. Като цяло, този период е много подходящ за откровени разговори, които ще помогнат за изясняване на всякакви неясноти, появили се в отношенията.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Успешни дни!

Тази седмица ще бъде много успешна за Стрелците. Звездите сега ще ти помагат да използваш своите вътрешни ресурси, да осъзнаваш своя вътрешен свят и своите желания. Мързелът ще изчезне и рязко ще нарасне твоята жизнена енергия. Самочувствие ще се повиши, ще изчезне неувереността, ще се изпари апатията и депресията, лесно ще се справяш с неща, за които други хора полагат твърде много усилия.

KОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Грижи се добре за себе си!

Ще имаш малко работа, така че най-после ще можеш да си позволиш за кратко да се откъснеш от работата и да се погрижиш за своето здраве. За да си повдигнеш настроението, трябва да смениш обстановката. Да пътуваш, по-често да се срещаш с приятели, да прекарваш повече време с любимия човек - с две думи, прави всичко, което душата ти желае.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Бързай бавно!

Колкото повече бързаш и се суетиш, толкова по-малко шансове за успех ще имаш. През този период, трябва по-често да си припомняш поговорката, „Бързай бавно, за да стигнеш далеч!" и да не пришпорваш излишно нещата. В любовта ще проявяваш инициатива и КОГАТО трябва и КОГАТО не трябва. Внимавай поведението ти да не изглежда натрапчиво за любимия човек.

РИБИ 20.02 – 20.03

Нагаждай се!

Този период обещава различни успехи - и в работата и в любовта. Но за да се възползваш напълно от благоприятните шансове, ще трябва да се приспособяваш към настоящата ситуация и да се примиряваш с обстоятелствата, които не можеш да промениш. Колкото повече правиш за любимия човек, толкова повече любов и внимание ще получиш в замяна.

 

More Astro