Следва

Christmas present of the day: Отблясъци на нежна красота

Holiday Gift Guide: За МАЛКИТЕ

Написахте ли писмата до дядо Коледа? Ако не сте все още, хайде, побързайте. Ще изпуснете коледния експрес...

Шопинг преди 8 години

Написахте ли писмата до дядо Коледа? Ако не сте все още, хайде, побързайте. Ще изпуснете коледния експрес! Малчуганите тръпнат в очакване. Колело, китара, сглобяема къща за куклите и нови инструменти, защото старите са вече преупотребени от толкова сглобяване и разглобяване. Моливи и бои… Мечти, мечти и шоколад.

Не забравяйте колко скъп празник е за детската душа Коледа. Нека ядат колкото искат сладко, нека получат безброй подаръци. Може да са направили доста пакости, ала все пак са били и доста послушни, нали? Нека сбъднем желанията им и в навечерието някак си мечтаният подарък стигне през комина до точното място в дома.

И не забравяйте да оставите една чаша мляко и парче сладкиш за дядо Коледа. И той се изморява от толкова много раздаване.


Плащайте с Visa и може да пореживеете топлия Тенерифе през студената зима. Необходимо е да направите поне 3 плащания с вашата карта Visa в рамките на седмица и да регистрирате номерата на ПОС бележките на visabg.com/winterpromo2015. Всеки 3 ПОС бележки дават право на 1 участие, а ограничение в броя участия няма. Visa дава още и дневни награди от 200 лева, като просто плащаш с Visa, и автоматично ще бъдеш включен в томболите. Промоцията продължава до 3 януари 2016 г.

  

More Шопинг