Следва

Ким и Канйе избраха име за новородения си син

Новата мацка на Роналдо е всъщност пич

Новата мацка на Роналдо е всъщност пич

People of art преди 8 години

Докато Ирина Шейк се радва на своя секси нов мъж, а световните медии се надпреварват за разкритието коя хубавица сега владее сърцето на Кристиано Роналдо, френски журналист взриви вселената от почитателки на футболната звезда с новината, че гаджето му всъщност е мъж. Даниел Риоло заяви в ефира на телевизионното шоу Touche Pas a Mon Poste, че доказателство за това има - Роналдо летял по три пъти в седмицата до Мароко, където живее предполагаемият му любим.



Интернет веднага отговори на Риоло със снимки, на които Роналдо е в „обятията” на кикбоксьора Бадра Хари. Въпреки че фотосите са по-скоро забавни, отколкото разобличаващи, западните медии все по-често засичат двамата приятели заедно. От отбора на Кристиано Роналдо, Реал Мадрид, също са разтревожени от новата му забежка, защото постоянните му полет вредели на добрата му форма на терена.

Самият Роналдо все още не е дал изявление по случая. 
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра