Следва

Christmas present of the day: Подаряваме си Тенерифе. С Visa

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Дивата Марая Кери пак се показа на улицата в тесен корсет и прилепнали кожени панталони. Нямала е търпение да смени пижамата и да получи овации след грипа, който я държа в леглото предната седмица...

All fashion преди 8 години

Пак тесничко, повече, отколкото ни се ще 

Дивата Марая Кери пак се показа на улицата в тесен корсет и прилепнали кожени панталони. Нямала е търпение да смени пижамата и да получи овации след грипа, който я държа в леглото предната седмица. Но май от престараване, или от нещо друго, нещата с избора на облекло при дивата просто ни идват на поднос за седмичната порция Модни гафове. Определено гаден чойс за представлението „Ню Джърси”.



Рита, да не паднат?!

Загърни се момиче, в Лондон обикновено е ветровито. И все пак, 50/50 за тази рокля. Какво мислите? Като десен и гама е интересна, но кройката, в съчетание с тези ресни… Плюс твърде несъобразитеното деколте чак до пъпа. Папараци хванаха 25-годишната изпълнителка да напуска лондонско студио в този тоалет. Все пак, не можем да отречем, гримът към тоалета е много нежен и определено й отива.





Копчета-издайници

Упс… незакопчано копче. Няма да критикуваме красивата Наоми. Много я харесваме и винаги я даваме за пример. Но нямаше как да пропуснем да ви покажем малкия гаф при излизането от колата й към поредното събитие, на което е поканена. Така де, на всеки се случва, просто трябва да сме внимателни.



Шаренката

Майли Сайръс все още знае как да привлече вниманието. На ред е поредното селфи, което изненада със свръхдоза шарени снимки в Инстаграм. Май малката палавница е имала шантава вечер за изпробване на стари тийнейджърски лудории след обиколка по китайски магазини. Много червило и същото ярко цикламено, за да подчертае веждите. Слава Богу, че поне косата почива в този сюблимен миг. Ролята на коз откъм върха играе изкуствена перука за парти.

More All fashion