Следва

Christian Dior

60 години adidas

Моментите на лично време, предназначени за спорт, козметик или фризьор, изискват комфорт и тотална наслада...

All fashion преди 15 години

Моментите на лично време, предназначени за спорт, козметик или фризьор, изискват комфорт и тотална наслада. За удобство, докато извайваш тялото си, докато се тонизираш спортувайки усилено, е предназначена новата серия на adidas adilibria. Колекцията, която комбинира представяне и стил, осигурява различни алтернативи за жените, изработени с грижа както за тяхното спортно облекло, така и за бизнес живота им.
И когато на календара остават само няколко месеца, за да подчертаем телата си, практикуването на спорт става все по-неотложно. В класацията на “Forbs” за най-здравословните спортове плуването се нарежда в челната петица.

Използвана от 1998 и доказала благоприятния си ефект, колекцията adidas TechFit Powerweb с вложени термопластичните полиутеранови (TPU) силови линии допринася за произвеждането на най-високо ниво на сила и скорост. И за професионалисти в областта, и за свободно практикуващи, и за двата пола, и за всички възрасти.
Adidas TechFit колекцията има още една важна черта – тя е безшевна. Обгръщайки цялото тяло със своят безшевен дизайн точно като втора кожа, Lycra Power® е материята, от която е направен този продукт.

По случай 60-годишнината от създаването на 3-лентовия знак през 1949 от Ади Даслeр, основател на марката, adidas създаде специална колекция за 2009 - ‘60 Years of Soles and Stripes’.



Моделът “50’s Football” е вдъхновен от използваните за футбол обувки през 50-те, “Tennis Vintage” - от използваните тенис обувки през 60-те, а моделът “Beckenbauer Allround” е приет за съвременно всекидневно облекло вдъхновен отново от футбола през 70-те.
Най-продаваният модел обувки на adidas “Superstar” от 70-те сега е отличен с най-цветния дизайн представян някога.

Като разтърсваща нова мъжка под-колекция на Originals, е представена Vespa. Сътрудничеството с италианската поп икона в производството на скутери Vespa – една от най-големите и най-оригинални, моторни марки, представяща друг продуктов аспект, наистина говори за оригиналност.

От 14 Март в двата Originals магазина – София, ул. Алабин 56 и Варна, ул. Мусала 2 ще бъдат направени инсталации със скутери Vespa, които ще създадат приятна атмосфера за пазаруване на ценителите на колекцията.
 

More All fashion