Следва

Апартаментът на Ирина Шейк в Ню Йорк е ГОТИН и се продава

Ето кой спечели Eternity Now

 Някои вечности са по-големи от други...

All About Life преди 8 години

 Някои вечности са по-големи от други. Споделените моменти с любимия човек са един малък безкрай, който никой не може да ни отнеме. Вдъхновени от идеята за вечността, която може да съществува само чрез и следствие на любовта, Calvin Klein създават два много специални аромата - за Него и за Нея. Едно име, два аромата. Двама души, една душа. Tечната любов на Calvin Klein е само едно съвършено допълнение към истиснката.

Попитахме Ви, кой е най-милият жест, който половинката е правил за вас. И както обещахме даваме по един Eternity Now за Нея и за Него. Печелившия участник е :

Петя Николова

"Най-романтичното нещо, което половинката ми е правила за мен беше разходка с гондола във Венеция. Половинката ми настоя още на първия ден след като се настанихме да се качим на гондола. Малко по-късно разбрах нетърпението му, в момента, в който ме помоли да стана негова съпруга. Мисля, че по романтика това си остава на първо място като жест."

Печелившият може да се свърже с нас за повече подробности как да получи наградата си.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.