Следва

"Сестри на макс" ни забавляват навръх Коледа и раздават награди

Апартаментът на Ирина Шейк в Ню Йорк е ГОТИН и се продава

В случай, че не сте съвсем наясно за какво да похарчите останалите ви в края на годината 3.99 милиона долара, то...

All About Life преди 8 години

В случай, че не сте съвсем наясно за какво да похарчите останалите ви в края на годината 3.99 милиона долара, то апартаментът в Голямата ябълка на красавицата Ирина Шейк може да се окаже добра инвестиционна алтернатива. Разположен примамливо в Уест Вилидж, Ню Йорк, имотът се разполага върху 230 кв.м. и всъщност е супер приятен.

New York Observer пише, че Шейк купува жилището през 2010 година, по време на връзката си с Роналдо, на цена от 1,96 милиона долара.

Както ще се убедят и собствените ви очи от щедрата порция снимки, къщето е много симпатично с дебелите си дъбови подове и превъзходна гледка към града. В сградата има и фитнес, но ние ако бяхме, щяхме повече да се интересуваме дали част от сделката е и съдържимото в стаята за обувки на госпожицата. И няма да поясняваме защо.


















 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 21 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.