Следва

Фотограф, майстор на уиски, бизнесмен - Бил Оуенс пред ViewSofia

Сексът ги събра: Шон Пен и Чарлийз Терон пак заедно

Сексът ги събра: Шон Пен и Чарлийз Терон пак заедно

People of art преди 8 години

Таблоидите гръмнаха: 40-годишната Чарлийз Терон е възобновила отношенията си с 55-годишния Шон Пен. Преди време красивата двойка се раздели и това беше тъжна вест, защото наистина изглежда, че се обичаха. Извънредно дискретни, никой от тях не коментира събитията и всичко утихна, до този момент, в който изглежда отношенията между актьорите отново са повече от дружески.

Сексуалният им живот се оказа спойката, която ги събра пак, цитират от OK! Magazine източник, близък до двойката.



Според въпросния, Чарлийз е напълно наясно, че бурните им отношения нямат бъдеще, но в този момент от живота си харесва да е с Шон.

Предпочитат да не се афишират отношенията им. На тях просто име е добре един с друг, споделя той, допълвайки, че госпожица Терон гледа на романа си с Пен като на връзка без ограничения: тя и Шон просто си правят "секс рандевута".

Припомняме, че за романа на двамата холивудски актьори се заговори в началото на 2014 година. В края на миналия декември дори излязоха слухове за таен годеж, и дори за предстояща сватба в началото на август.



И наистина, всичко изглеждаше супер сериозно: през януари 2015-та Пен осинови сина на Чарлийз - Джаксън. В интервюта актьорът споделяше, че е безумно влюбен и иска да се ожени отново, като в същото време Чарлийз говореше навсякъде, че е готова да осинови още деца.

На фона на всичко това новината за разрива наистина прозвуча като гръм от ясно небе. Дойде моментът, в който, през юни 2015 година стана ясно, че Чарлийз е прекратила отношенията по своя инициатива. Заговори се обаче, и че Шон мечтае да върне приятелката си обратно.

Междувременно, два месеца след скъсването им, Чарлийз стана майка за втори път. Звездата осинови момиченце, което нарече Август. Известно е, че мъничето е афроамериканка, родена в САЩ.




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра