Следва

Звездните раздели на годината: ние мислехме едно, то какво стана

Кампания против домашното насилие - Ким и Анджелина в главните роли

Художникът и активист Александро Паломбо се извини на Ким Кардашиян, Кендал Дженър и останалите звезди, чиито фотоси използва в своята кампания против домашното насилие...

Други преди 8 години

Художникът и активист Александро Паломбо се извини на Ким Кардашиян, Кендал Дженър и останалите звезди, чиито фотоси използва в своята кампания против домашното насилие, наречена Break The Silence.

Колажите, които Паломбо прави в подкрепа на Международния ден за борбата за ликвидиране на насилието в отношенията към жените, подпалиха интернет.
Причината е проста - в ефектните си работи Паломбо използва героини от анимационните филми на Дисни и фотографии на въпросните звезди.

С помощта на фотошоп Алекснадро рисува белези от побои по лицата на Ким, Кендал, Анджелина Джоли, Майли Сайръс, Емма Уотсън, Кристен Стюарт, Мадона и Гуинет Полтроу.

Порталът TMZ съобщи, че семейство Кардашиян са реагирали негативно на използваните в акцията снимки и са се обърнали към адвокат, който да подведе Паломбо под съдебна отговорност. Активистът чрез свой представител се извини, но не премахна фотото.

"Художникът съжалява, че Ким и Кендал са се обидили от неговата работа. Не това е била целта му", заявява представителят.

При това дизайнерът настоява, че въпросните селебрити снимки се явяват търговски продукт, който той може да използва по свое усмотрение.

"Домашното насилие е ракът на нашето общество, който не познава нито граници, нито социален статус. Може да порази всекиго, все едно дали звезда или обикновена жена", заявява художникът.

More Други