Следва

Дизайн за вдъхновение: The Rug Gallery

Б като Библия, Б като Блог: За да е вълшебна Коледата...

Идва, идва, още малко. Но ние вече нямаме търпение. Коледа...

All About Life преди 8 години

Идва, идва, още малко. Но ние вече нямаме търпение. Коледа.
Смях, вкусна храна и приказки до късно.

И подаръци.

Топлина и любов.

Ще украсим дома си като в приказките.

Както знаем добре, в Интернет вдъхновението дебне отвсякъде или поне в Pinterest е така. Тук можем да намерим всииииичко. Но да не се разсейваме сега. Това е нашият топ 5 на нещата, които на всяка цена искаме вкъщи за празниците.

Големи стенни снежинки

Можем да ги направим от дървени тънки летви или от хартия, плат, филц или каквото имаме под ръка. Не е задължително да са даже за стена. Можем да украсим коледната трапеза, да направим мила картичка и въобще каквото въображението ни каже. Ето няколко свежи идеи:











Елха, но не съвсем

Харесва ни, защото е еко, защото котката няма да я бутне 20 пъти в рамките на ден и защото не заема много място, даже хич. Правим я с подръчни материали – книги, списания, гирлянди, филц, даже дърва за камината.













Сладки

Защото без тях закъде? Карамел, мед, шоколад и щипка нестандартно мислене ни гарантират необичайно добро настроение.













Как да опаковаме подаръците

Защото е Коледа. Някак не върви просто да връчим нещото. Нека създадем малко повече настроение и приятни емоции. Лесно е, като се замислим, даже старото руло от тоалетна хартия може да претърпи лесна, но магичeска трансформация. Ето как:















Декорация за масата


За да ни е по-вкусно, по-интересно и къде по-приятно.














 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.