Следва

Петъчна доза секс: френски пожарникари, уау!

Звездните раздели на годината: ние мислехме едно, то какво стана

Годината вече е към края си, следователно започва голямата равносметка за най-доброто и най-лошото...

Други преди 8 години

Годината вече е към края си, следователно започва голямата равносметка за най-доброто и най-лошото в изминалите близо 52 седмици. Станахме свидетели как някои знаменитости се събраха, много изненадващо и неочаквано, но видяхме и друго - някои от най-харизматичните двойки, за които можехме да се закълнем, че ще са forever заедно, си казаха дотук!.

Ето ги, звездните раздели на 2015-та:

Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Таблоидите на Острова и Щатите направо откачиха, научавайки новината. Седмичникът Us Weekly редовно запълваше страниците си с раздялата им – почти половината кавъри от лятото са посветени на Бен и Джени.

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд

Винаги бяха ултра-предпазливи, много внимателни и грижливо пазеха своя любовен роман от пресата. Научихме, че са се разделили, после пак са се събрали, но последни новини е известно, че отново са поединично.

Гуен Стафни и Гевин Росдейл

След 13 години брак, двойката обяви раздялата си през август. Злите езици оплетоха Гавин в афера с детегледачката, а Гуен пусна ново парче, вдъхновено от тежкия период. Дочуваме и слухове за нова връзка, нова звездна любов на Гуен. Да видим!

Чарлийз Терон и Шон Пен

Знаем, че русокоската е срязала любовния възел след пътешествие до Кан, откъдето впрочем е снимката. Жалко, толкова бяха красиви заедно! 

Къртни Кардашиян и Скот Дисик



Винаги в устата на хората – реалити кланът Кардашиян трудно може да скрие нещо. Наречен от матроната Крис Дженър – „една от истинските ми любови“, бащата на внучетата ѝ за съжаление приключи връзката си с Къртни.

Блейк Шелтън и Миранда Ламберт



„Бранджелина“-та на кънтри музиката се раздели окончателно след 4 години брак. А иначе бяха заедно цели 10.

Джон Хам и Дженивър Уестфелд

Тези двамата бяха заедно 18 години без брак... Затова ни е толкова тъжно да научим, че всеки е поел по своя път. Според Матю Вайнер, създал Mad Men, Джон и Джени също трудно приемат раздялата си. Кой знае, винаги има надежда за обрат.

Холи Бери и Оливие Мартинез



След само две години брак те сложиха точка. Неприятната изненада се появи в медиите този октомври.

Аврил Лавин и Чад Крюгер



Подобна история сполетя и канадците. След 2 години брак решиха, че им стига толкова и подадоха молба за развод.

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн



Единадесет години заедно и пет от тях с халка. Но и те прецениха, че не желаят да бъдат повече заедно.

More Други