55 за щастие

Не е дядо Коледа, но пак ни е подготвил много подаръци...

55 причини да се радваме на всеки един подарък. Ние даваме само 55, просто за добър пример в коледния дух. Всички останали причини оставяме на вас.  

Подаръците, които избрахме да споделим днес, не са приготвени в работилницата на дядо Коледа, а в тази на Mr. Bricolage. Прекрасни, очарователни и магични, поднесени подобаващо, с коледна история зад опакованите гръбчета...

Обожаваме магазините им, защото има толкова много дребни и прекрасни нещица за идеите ни ала направи си сам, че направо свят да ти си завие. Затова често ходим там. Обикновено сме вътре за определено нещо, а излизаме с поне 10. И никога не е нарочно, то просто така си се случва… по женски.

И сега е така, даже повече, по-трескаво, по-нетърпеливо. Имаме топли очаквания и студено време, имаме любими хора и коледна готовност, идеалният момент да отворим коледния каталог на „Mr.Bricolage”!

Три часа обиколки вътре. Нагоре-надолу, после наобратно, чудене, мислене. Пада смях, празнично е. Атмосферата наоколо ни кара да си пеем наум и да танцуваме почти, плъзгайки се между дългите и щедри рафтове. „Jingle Bells” е положението, супер!

Обикновено човек се обърква, заобиколен от толкова много потенциални подаръци, замайва му се главата и се чуди какво да купи. Mr.Bricolage обаче е така устроен, че да не изпадат клиентите му в такива главозамайващи чудения. Украсите са подбрани за различните вкусове. Има по нещо за всеки тип интериор, за всеки вкус. По-изчистени и стилизирани, по-бляскави и брокатени.

Подаръци има и по-големи, и по-малки, на цени, достъпни за всеки. Хареса ни това разнообразие по многото щандове. Купуваме си неща за кухнята, трапезарията, хола… за навсякъде.

В магазина предлагат и услугата да опаковат подаръци, дори и да не са купени от Mr. Bricolage. И ги правят просто страхотни! Така мекото одеало за една добра майка се превръща в апетитен голям червен бонбон, а красивата коледна чиния - в чуден подарък в зелена хартия с червена панделка – точно като коледна елха. А плюшеното човече и коледните играчки...  вижте снимките:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.