Следва

Christmas present of the day: Нормкор жилетка

Dare you: Косъм на палтото

Палтото от кожа с косъм е една от онези противоречиви дрехи, които са на границата между това да ги заобичаш или намразиш...

All fashion преди 8 години

Палтото от кожа с косъм е една от онези противоречиви дрехи, които са на границата между това да ги заобичаш или намразиш. От 80-те /ерата на кожата с косъм/ насам изминаха немалко години, но конкретната дреха все още не е забравена. Няма и как да е, имайки предвид, че кожата движи с добра скорост икономиката на модата. Дали имаме по една такава придобивка, дълбоко скрита в гардероба, или пък сме се замисляли поне веднъж как би изглеждала тя върху нас, със сигурност сме преживели поне по веднъж самозадаването на въпрос Бих ли? в случая с тази смела дреха.

Докато примерите от дизайнерските дефилета на въпросното палто могат да изглеждат като сбъднат сън за някои, то за други, приложени върху не чак толкова високата, слаба и красива реалност, това си е жива катастрофа. Да не акцентираме на факта, че тук, на Балканите, все още визия, довършена с кожено палто с косъм се смята за много кич. Безспорно, целият стайлинг около него е пипкава тема, която цялостно ни разколебава в мнението ни - смеем или, или не, да го носим?

Подбрали сме няколко красноречиви кадъра за демонстрация на добрия и лошия пример в носенето на кожено палто от пухкава естествена кожа, разликата в класите е очевидна.

Очакваме след прегледа и твоя глас в анкетата долу...


Кендъл Дженър


Наоми Кембъл


Рейчъл Зои и Роджър Бърман


Ким Кардашиян


Кейт Мос

Анкета

За или против палтото от кожа с косъм?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.