Следва

Нарисувай ни елха!

Празнувай по своя начин с коледните песни на Джак

 

Разчупи клишето! е истински любим израз. Защото нищо не носи повече настроение и не оставя по-хубав спомен от...

All About Life преди 8 години

 

Jack Daniel’s вдъхновява: празниците са за празнуване! По наши правила!

Разчупи клишето! е истински любим израз. Защото нищо не носи повече настроение и не оставя по-хубав спомен от това словосъчетание от две думи плюс удивителен знак.

Имаме собствени правила и обожаваме да ги следваме. А най-хубавото е, когато този стремеж и този начин на живот са споделени. Винаги е добре дошъл близо до нас онзи, с когото ще ни е по-хубаво и по-приятно да счупим рамката. Някой, който ще направи дори Коледа по-автентична и по-наша.

Джак Даниел знае как да прави нещата по онзи, различния начин, и историята му е доказателство за това. Идеален повод да си я припомним е точно празникът, най-хубавият, Коледа! Празниците са идеалното предизвикателство да бъдеш себе си без клишета и предварително начертани рамки... но и без това, знаем, човек като Джак никога не върши нещата по лесния начин.



От подаръците за близките до украсяването на дома, елхата и сърцето по наш вкус, изборите са неразделна част от Коледа. Същото важи с пълна сила и за музикалния фон, който обаче, сякаш нарочно, упорито остава същият година след година.



За да вдъхнови последователите си да празнуват по свой начин, тази година Jack Daniel’s създава собствен вариант на най-известните коледни хитове и познати до болка мелодии. Музикантите, захванали се с нелеката задача да пречупят празниците през своя поглед и партитура, са специално създадената група The Jacks, сред които меломаните разпознаваме гласа на Нуфри. А сред добре познатите песни, които чуваме в това жестоко празнично хрумване по ноти, са „Jingle Bells“ и “We Wish You a Merry Christmas”. Кавърите са придружени от алтернативни клипове, в които коледни визии, в прочита им на тотално клише, изглеждат съвършено свежи, като зад камерата на режисьорското място застава екипът на Иван Москов.



Песните и текстът остават същите, но тонът, визията и настроението са различни. Любопитна подробност е, че всеки, желаещ да персонализира песните, като добави свое послание преди началото на клипа, може да го направи тук. За да усетим Коледния дух в нова опаковка, без изтъркан захаросан ентусиазъм. Защото най-добрият начин, по който да празнуваш празниците, е твоят собствен.





И Джак го знае отлично. 
 


More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.