Следва

Езикът на любовта: какво е и как си го превеждаме

Нарисувай ни елха!

Нарисувай ни елха!

All About Life преди 8 години

Хо-хо-хо! Коледа е само на 10 дни оттук! Писмата с желания вече са изпратени, джуджетата майсторят подаръци денонощно, а бабите планират вкусотиите за коледния ден. Нас пък ни е обзело неистово желание да разпръскваме коледен прашец и да раздаваме предпразнични подаръци.

Всички чакаме празника с нетърпение и си мечтаем за спокойствие и уют на топло с близките до елхата, украсена заедно и грижовно приютила подаръците и ... За да е пълно съвършенството, от Mr. Bricolage ни подаряват още малко Коледа. Подаряват ни я със страхотни коледни украси, невероятно красиво опаковани подаръци и няколко награди, които ще раздадем заедно.

За целта предизвикаме твореца във вас! За да ни стане още по-коледно - и на нас, и на вас, не просто да събудим коледния дух, а да го накараме да танцува, деца и възрастни заедно трябва да ни нарисуват мечтаната Коледна елха и да ни я изпратят между 14 и 20 декември на познатия адрес [email protected]!

Трима късметлии, в чиито гърди бие сърце на художник и естет, ще спечелят по един ваучер за пазаруване на стойност 20 лв, осигурени от Mr. Bricolage. Спечелилите ще обявим на 21-ви декември.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 6 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.