Следва

Дизайнери за следене: Симон Порт и Jacquemus

Christmas present of the day: Минималистична перфектност Sempre

Минималистична перфектност Sempre

 

Shopping преди 8 години

Най-вълнуващият период от годината вече уверено наближава и разпръсква все повече коледен прашец наоколо. Коледната еуфория покрай измислянето, намирането и опаковането на подаръците, които вълшебно ще се появят под елхата в коледната нощ, за да зарадват някой близък и скъп човек, започва да расте. Така е и в нашия офис. Затова, с наближаваненто на Коледа, стартирахме празничната рубрика Christmas present of the day, в която до 23-ти декември подреждаме ден след ден от страхотни по-страхотни предложения за вашия, и нашия, разбира се, коледен шопинг лист.

Бижуто като подарък носи особена сантименталност, която е така добре дошла в коледната нощ. То е скъпа вещ, най-вече, когато е купено с любов - от нас за нас, за близка приятелка или всяка друга жена до нас, която обичаме.

Трудно бихме могли да сбъркаме с избора му, когато то е минималистично, но и нежно, в неутрален тон и силует, влизащ с лекота във всякакви интерпретации според настроението и аутфита. Нашият избор е колието с романтичното италианско название Sempre, /бел.ред. "винаги"/ на младия български бранд AvaView. Изработено е от синци, стъклени камъни и немагнитен хематит и събира в себе си всички онези качества, за които така разпалено говорим.

Купуваме за 24.99 лв. оттук >>

More Shopping