Следва

Men's Еxhibit: Дядо Коледа, такъв какъвто никога не сме го виждали

Editors' Choice: На Коледа искам Да ми купят/Да си купя

Каквото пожелаем да ни се случи, каквото мечтаем да ни подарят и каквото ще си купим за нея, нашата Коледа, споделяме с вас, в една много любима, много лична поредица Editors’ Choice...

Shopping преди 8 години

Носи се. Във въздуха е. Магия ли е, що ли, но Коледа ни обсебва, обладаните се познават по замечтания поглед и главата, която все се обръща към прозореца, сякаш сърцето чака нетърпеливо някой/нещо да дойде, да го открадне, да го накара да прескача. И няма нищо необичайно в това състояние, и ние сме така, ето, признахме си!

А най-хубавото е, че можем да си го разкажем. Каквото си пожелаем да ни се случи, каквото си мечтаем да ни подарят и каквото ще си купим за нея, нашата Коледа, споделяме с вас, в една много любима, много лична поредица Editors’ Choice. И като начало - какво ще си купим, ние, модните редактори, или още по-хубаво - ще ни купят - всеки поотделно в следващите редове:

Антоанета


Бюро LEKSVIK, IKEA, 299 лв.

Както казваше Кари Брадшоу, „Ако намеря бюрото, музата ще дойде!“. Дааа, аз вече го намерих и в скоро време или ще го купя, или ще убедя някой да го направи и да ми го подари. Хитро, нали? Бюрото е от огромна важност за пишещия човек. Моето идеално бюро е точно такова, с изчистен семпъл дизайн, лека ретро нотка, заради извитите крачета, и устойчивост, идваща от масивната дървесина. Върху него винаги има възможно най-малко вещи, само лаптопът, тефтерът, с който не се разделям, писалката, настолната лампа, вече изстинало капучино и един прилежно събран топ от книги. Цветът на естествения материал е черен, защото ми е любим, височината е точно толкова колкото ми е необходима, а текстурата е идеална за онази присъща за всички редактори поза, появяваща се по време на малките часове на деня - положени ръце върху бюрото, отпусната глава и натежаващи изморени очи.

Габриела


Lemaire, 613 евро, net-a-porter.com

Ако има едно нещо, от което не мога да откъсна очи цял сезон, то това е тренчът на Lemaire. Оставям настрана, че Кристоф Люмер ми е любим дизайнер и се съсредоточавам около силуета на дрехата, който е убийствено добър. Накратко казано, по-добър тренч от този не съществува. Студеният цвят, чистотата на линиите, голямата яка и издължените ръкави са всичко, което мога да поискам от една дреха, а етикетът тук е просто лъскав бонус.

Александрина


Система ALGOT от IKEA 

Всяко момиче има своята Disney мечта. Моята се роди, когато гледах „Красавицата и звярът“ - Бел получи подарък, който дори не бе и сънувала - най-голямата библиотека на света!

Любовта към книгите и търсенето на нови светове и отговори винаги са ме карали да си фантазирам за своя „мини“ библиотека, в която да съхранявам най-ценните си четива. А какво по-хубаво от това да пренеса малко от приказката... у дома! Перфектният коледен подарък за мен е специално и уютно място, където мога да подреждам и пазя книгите си. Моят избор е прекрасният бял ALGOT от IKEA - това е голяма стенна подпора с множество рафтове, на които има достатъчно място за всички мои любими книжни приятели. Изключително елегантен, изчистен – съвършен!

Гергана


Сутиен Stella McCartney, 105 евро, matchesfashion.com

Коледа е любов. Коледа е уют. Коледа е сладката ми мечта да се събудя у дома, в собственото легло, на което вече трудно се събираме трима, може да е много рано, не ми пречи, но да е тихо, топло и с обичайния аромат на пълна къща, и времето да тече бавно и полека в ритъма на един безкраен празничен ден. Коледа е инитмно преживяване. И като такова купувам за себе си нещо, което да ласкае тялото, да предизвиква фантазията и да ме кара да се чувствам по-секси. Да посрещна Коледния ден с великолепен дантелен сутиен с етикет Stella McCartney, да го нося под топъл пуловер, да го усещам, да ме гали, е повече от достатъчна покупка за пълно семейно щастие. Искам, много искам!

Сияна


IKEA MULIG, 17,99 лв.

Ателието ми у дома е мястото, където се усамотявам и най-спокойно и смело творя. Дадох си обещание, че до 2 месеца след нанасянето ни в новия апартамент, ще бъде във вида, който си представям. Уви, това както обикновено не се случи. Осъзнах, че развиването на интериора върви на по-бавни темпове, но предпочитам така, отколкото да не получи визията, която си мечтая.

Стената е малка и не побира всичките ми рисунки. Затова ми хрумна да си купя 2 стойки за дрехи, които ще оползотворявам различно. Пак ще има закачалки на нея, но ще закачам скиците с идеите ми.
 

More Shopping