Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 14 - 20 декември

Настоящата олимпийска и световна шампионка по ски, Тина Мазе, гостува на Eurosport този уикенд

Зрителите на Eurosport от Европа и Азиатско-тихоокеанския регион ще имат възможността да се насладят на телевизионния дебют на Тина Мазе, настоящата олимпийска и световна шампионка по ски...

Events преди 8 години

Зрителите на Eurosport от Европа и Азиатско-тихоокеанския регион ще имат възможността да се насладят на телевизионния дебют на Тина Мазе, настоящата олимпийска и световна шампионка по ски алпийски дисциплини. Супер звездата от Словения, която си взе година почивка от състезанията, ще покаже таланта си на водещ по време на кръговете на Световната купа, които се провеждат във Вал Д'Изер и Оре.

Арман Симон, старши вицепрезидент на Eurosport, „Съдържание и продукции“, коментира: „Истински успех за всички нас е настоящата ски звезда, Тина Мазе да се сключи по Eurosport. През цялата 2015-а инвестираме изключително много, за да запалим страстта на феновете към невероятните спортни истории, като използваме иновативни технологии и най-добрите коментатори на живо. Възможността настоящата олимпийска и световна шампионка да сподели своето уникално и задълбочено познание за спорта е фантастичен шанс феновете да влязат в света на ски алпийските дисциплини.“

С включването на Тина Мазе на живо, Eurosport затвърждава позицията си на световен телевизионен лидер в излъчването на водещите олимпийски зимни спортове. Всички най-големи състезания, свързани с 12-те различни зимни спорта, оживяват благодарение на световното ниво на експертизата на консултантите на канала, като звездите от ски скоковете Мартин Шмит и Адам Малаз.

„За мен е чест да вляза в ролята на водещ този уикенд по Eurosport, домът на зимните спортове. Много съм развълнувана да споделя опита и наблюденията си като ски състезател със зрителите от Европа и Азиатско-тихоокеанския регион.“, добавя Мазе.

Миналата седмица Eurosport още веднъж доказа възможностите си като иноватор в областта на телевизионната продукция. Спорният канал се обедини с Боуди в Бивер Крик за невиждана до момента 360 градусова виртуално-реална визуализация на спусканията по време на Световната купа по ски бягане.

Мазе ще сподели своите анализи на живо преди и след излъчването на всеки етап от състезанието през идния уикенд (12 – 13 декември). В лицето на една от шестте жени състезателки в историята на спорта, спечелили във всичките 5 дисциплини от Световната купа, словенката ще предложи експертните си знания през целия уикенд:
Събота, 12 декември:

09:15 – 10:30: Гигантски слалом - мъже, първи манш във Вал Д'Изер
10:30 – 11:30: Гигантски слалом - жени, първи манш в Оре
12:15 – 13:30: Гигантски слалом - мъже, втори манш във Вал Д'Изер
13:30 – 14:30: Гигантски слалом - жени, втори манш в Оре

Неделя, 13 декември:
09:15 – 10:30: Слалом - мъже, първи манш във Вал Д'Изер
10:30 – 11:30: Слалом - жени, първи манш в Оре
12:30 – 13:30: Слалом - мъже, втори манш във Вал Д'Изер
13:30 – 14:30: Слалом - жени, втори манш в Оре

Тина Мазе ще се включи с коментари и в „Зимните спортове днес“, новото едночасово предаване на Eurosport. което включва най-добрите случки от света на зимните спортове за деня. „Зимните спортове днес“ ще се излъчва от 18: 45 ч. в събота и от 20:00 ч. в неделя.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?