Следва

Christmas present of the day: Топъл и симпатичен суитчър за топли и симпатични деца

Holiday Gift Guide - За НЕГО

Да, дойде моментът да изберете нещо и за НЕГО? Или пък вие, момчета, да изберете нещо за себе си. Коледа е все...

Shopping преди 8 години

Да, дойде моментът да изберете нещо и за НЕГО? Или пък вие, момчета, да изберете нещо за себе си. Коледа е все пак, но не забравяйте, само ако сте били послушни!

При всеки празник купуването на подарък за негова милост изисква особено внимание. Всички представителки на нежния пол започват трескавото търсене на точния подарък за любимия, за бащата, за братовчеда, за приятеля, за колегата или пък за шефа. Това е и времето, когато и двете крайности – и най-капризните и най-традиционните мъже се явяват еднакво затруднение за подаряващия. И в двата случая е нужен подарък, който ще бъде едновременно изненадващ, за да го накара да се почувства специален, но и практичен, за да задоволи биологично доказаната логическа настроеност на мъжкия мозък.

И понеже осъзнаваме сложността на предпразничната задача, решихме да ви помогнем, като ви предложим нашият специално създаден Коледен списък с предложения само за НЕГО!

Вижте още: 
Holiday Gift Guide: За НЕЯ
Holiday Gift Guide: За МАЛКИТЕ

Още предложения търсете в
Christmas present of the day

Приятно пазаруване!


Плащайте с Visa и може да пореживеете топлия Тенерифе през студената зима. Необходимо е да направите поне 3 плащания с вашата карта Visa в рамките на седмица и да регистрирате номерата на ПОС бележките на visabg.com/winterpromo2015. Всеки 3 ПОС бележки дават право на 1 участие, а ограничение в броя участия няма. Visa дава още и дневни награди от 200 лева, като просто плащаш с Visa, и автоматично ще бъдеш включен в томболите. Промоцията продължава до 3 януари 2016 г.


 

 

More Shopping