Следва

Комбинезон* на седмицата: Сиво с малко сребро

Christmas present of the day: Топъл и симпатичен суитчър за топли и симпатични деца

Искате топло и симпатично дете - облечето го така!

Shopping преди 8 години

Идва Коледа, тук е нашият празничен списък Christmas present of the day, и ние с радост, декемврийски ден след декемврийски ден подреждаме от страхотни по-страхотни предложения за вашия, и нашия, разбира се, коледен шопинг лист.

За любимите малки същества този удобен и красив суичър е просто страхотен подарък, който, освен че ще ги топли през студените месеци, ще им придаде и още по-сладък и по детски готин вид. Симпатичната качулка има специалната мисия да пази вратлетата и главичките на децата, ако студа изненадващо се появи и не сме подготвени с шал и шапка или пък да действа като втори подсилващ щит срещу вятъра, когато е необходимо. 

Дизайнът на спортната блузка е оригинален и безспорно добър, авторска идея и реализация на Тоте Поте, а боите, с които е изработен са екологични и сертифицирани за безопасност за печат върху бебешки и детски дрешки. Аноракът, изработен от 100% памук, е подходящ и за девойки, и за младежи. Облечени в удобната и топла сива красота на готини капки, сладурчетата са топли, симпатични и, много важно, облечени със стил!

Купуваме оттук>>

More Shopping