Следва

Приключи 13-то издание на „В Двореца“

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 14 - 20 декември

Настъпи дългоочакваната дата 14 декември, когато латино звездата Енрике Иглесиас ще зарадва всички свои почитатели с концерт в зала "Арена Армеец", който е част от световното му турне "SEX and LOVE"...

Events преди 8 години

Енрике Иглесиас - концерт

Кога: 14 декември, 20:00 часа
Къде: Арена Армеец 

Настъпи дългоочакваната дата 14 декември, когато латино звездата Енрике Иглесиас ще зарадва всички свои почитатели с концерт в зала "Арена Армеец", който е част от световното му турне "SEX and LOVE".

Рекордьорът с 2 пъти номер 1 тур, според класациите на Billiboard, идва в София, за най-емблематичното музикално събитие на годината .С продажби от над 100 милиона албуми и сингли Иглесиас печели милионите си фенове с хитове, като: "Bailando", "Noche Y De Dia", "Turn the night up" и много други. Цели 69 пъти негови хитове са номер 1 в класациите на Billboard. А фактът, че в момента името му е във всички топ чартове, при това с няколко заглавия, подсказва за мащабите на шоуто, което ни очаква в София. Секс-символът идва да подлуди хилядите български фенове с тура "SEX and LOVE".

 

Белослава - концерт

Кога: 15 декември, 20:00 часа 
Къде: НДК, зала 3

Певицата се готви за последен лайв само до премиерата на четвъртия й албум Времето за мен си ти, която ще е следващата пролет.

Концертът сега ще гали ухото с музикално 3-в-1 от арендби, джаз и диско, а в схемата са включени пианистът Живко Петров, бийтбоксерът Skiller, танцьорката Джоана Нуамеруе (от България търси талант), певицата Елена Кокорска и сума други музиканти. Този ансамбъл на сцената вдига любопитството достатъчно, но към билетния център ни води и обещанието да чуем три-четири от новите парчета предпремиерно.

Вход: 15 лева

ACCEPT - концерт

Кога: 16 декември, 20:00 часа
Къде: зала Христо Ботев

Феновете на рок музиката ще имат поредната възможност да чуят динозаврите от Accept, които след участието си на Kavarna Rock 2013, отново ще свирят в България, този път в София. Accept идват с нов албум Blind Rage, който е и първият им албум достигнал до номер едно в родината им. „Най-щастливи сме когато имаме живи участия, а колко вълнуващо е да направиш нов албум и да скочиш отново на сцена и да го изпълниш. Феновете знаят, че могат да разчитат на нас“, споделя Wolf Hoffmann.

Освен новия албум, в София ще дойдат и двете нови попълнения, китаристът Uwe Lulis и барабанистът Christopher Williams, които заместиха напусналите през декември - Herman Frank и Stefan Schwarzmann.

Вход: билети в мрежата на Еventim.bg на цени от 50 лева.

Hayes & Y и Jin Monic

Кога: 18 декември, 21:00 часа 
Къде: Ялта

Двете български банди ще опънат жици заедно на малката сцена в Room 2, след като покориха и Spirit of Burgas. Хедлайнерите Hayes & Y наскоро издадоха втори албум с инди рок парчета с дъъъъългото заглавие The only thing worse than an overpriced bottle of water. На концерта ще слушаме новите парчета Special, Make No Sound, Don`t Mind и Stay Outside, наред с всичко от първата тава на групата.

От Jin Monic пък ще ни пеят техните Sober Face, Esus и You Stay Blue, както и Doors Of Youth, която отскоро си има и клип.

Вход: билети в мрежата на Еventim.bg на цени от 12 лева и на място - 15 лева.

Solar Christmas 2015

Кога:19 декември, 22:30 часа
Къде: Интер Експо Център

Наближава най-специалното време от годината, а заедно с това и най-специалното събитие за сезона на YALTA CLUB. На 19-ти декември SOLAR CHRISTMAS ще донесе не само празничните емоции, но и ще отбележи онези важни 10 години история, които направиха YALTA легенда. Две зали в Интер Експо Център, две различни партита с участието на FEDDE LE GRAND и VICTOR CALDERONE, един билет.

В зала 2 на INTER EXPO CENTER ще звучи FEDDE LE GRAND. По същото време съседната зала 1 ще бъде окупирана от VICTOR CALDERONE. Двете партита ще вървят паралелно, а всеки който желае да смени обстановката и саунда между двете зали, е свободен да го направи по всяко време.

Lord Of The Rings in Concert

Кога: 19 декември, 20:00 часа 
Къде: Арена Армеец

Епичният спектакъл LORD OF THE RINGS IN CONCERT се завръща с „Двете кули” на 19 декември. 

След грандиозния успех на първата част от зрелището LORD OF THE RINGS IN CONCERT, българската публика, отново единствена в Източна Европа, ще може да види и продължението. Втората част от трилогията „Властелинът на пръстените“ – ДВЕТЕ КУЛИ ще бъде представена на огромен екран под съпровода на симфоничен оркестър и хор.

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?