Следва

Новите колекции: Gucci Pre-Fall 2016

Christmas present of the day: Сияйна, красива, млада кожа

Сияйна, красива, млада кожа...

Shopping преди 8 години

Коледа вече е съвсем наблизо, затова продължаваме нашия празничен списък Christmas present of the day, защото знаем, че като нас и вие все още не сте накупили всички подаръци. И ние с радост, декемврийски ден след декемврийски ден подреждаме от страхотни по-страхотни предложения за вашия, и нашия, разбира се, коледен шопинг лист.

Коледа или не, празници или делници, грижата за здравето и красотата е част от всеки ден. Всички имаме нужда да прикрием или премахнем малките си недостатъци и да подчертаем уникалните си красиви черти, за да се чувстваме комфортно и прекрасно в кожата си... Кожата е именно най-голямата ни грижа - стараем се да я поддържаме хидратирана, здрава, еластична, но често точно тя страда от различни проблеми.

За да продължим в коледния дух на рубриката, вдъхваме силна надежда, като ви споделяме чудесния продукт на Морава - Натурален балсам за чиста и гладка кожа с масла от таману и шипка, който магически подобрява еластичността й и блокира появата и задържането на белези и стрии. В него се съдържат още масло от зърнастец, масло от невен и живовляк, етерично масло от лавандула, които заедно имат мощно въздействие върху по-бързото възстановяване на увредена и страееща кожа.

Страхотните му качества го правят просто перфектното допълнение към всеки подарък, въпреки че и самият той е перфектен подарък без никакви добавки. Специално за Коледните празници, продуктите Морава са опаковани в ръчно изработена коледна кутийка, така че опаковането на този наистина добър подарък отпада.
 

Твърдо купуваме оттук>>

More Shopping