Следва

Present Battle: На редакцията с любов! Избираме подарък за Коледа

Стил урок на седмицата: Обикновена. Бяла. Тениска.

Бялата тениска - някои я носят плътно прилепнала по тялото, други - широка и дълга, а бунтарите я предпочитат дори леко съдрана и раздърпана...

All fashion преди 8 години

Откриването на нови начини да освежим гардероба е любимо начинание, особено когато става въпрос за добре позната и редовно използвана част от него, на която пробваме да придадем различно и необикновено звучене. Главната действаща роля този път отреждаме на добрата стара бяла тениска. Някои я носят плътно прилепнала по тялото, други - широка и дълга, бунтарите я предпочитат леко съдрана и раздърпана. Но тя има желязно, неотменимо място в шкафа и стила ни, а сега, точно в сезона на коледните партита, съзираме в нея чудесни и многообразни шансове да "направи" коктейлния ни тоалет.

Следейки изкъсо уличния стил, забелязахме, че напоследък белият гардеробен ветеран се изява повече „под“ отколкото „над“ останалите дрехи от аутфита. Тенденция, която върлува от доста отдавна, но днес възкръсва с едно подчертано изкусно звучене, което ни задължава да ù обърнем внимание.

Може да я мушнем под по-ефирна и лека рокля, плътен сукман или туника без ръкав. Или пък да я направим да изглежда по-шик, като добавим кожено бюстие или ултра къс топ. Имаме пълна свобода, условието е ходът да е оригинален и много наш.И така, с бял тишърт на парти става едно чудесно шик решение. 

Ето откъде крадем идеите:























More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.