Следва

Ура, ще имам бебе

Пръстен с рубин сгоди 40-годишната Ева Лонгория за Хосе Антонио Бастон

Миниатюрната актриса Ева Лонгория ще мине под венчило за пореден път стана ясно след като сама обяви в...

Други преди 8 години

Миниатюрната актриса Ева Лонгория ще мине под венчило за пореден път, стана ясно след като сама оповести в Instagram годежа си с 45-годишния красавец Хосе Антонио Бастон, владетел не само на сърцето на Ева, но и на латиноамериканския холдинг Televisa (компанията, продуцираща голяма част от мексиканските сапунки).

Сгодяването на двойката се случва в Дубай, където телевизионният магнат устройва на Лонгория романтична вечеря насред пустинятa. Но вместо десерт, на масата накрая се появява пръстен с рубин с впечатляващи размери, на който трудно би устояла  жена, а може би и мъж. Следва "ДА". И снимка за увековечаване на щастливия миг, пусната веднага в профила на звездата (първият кадър - горе). 

При сватба това ще е брак номер три за крехката Ева. През 2002-ра популярната актриса се жени за своя колега Тайлър Кристофър, но бракът им приключва през 2004-та, три години по-късно вече е омъжена за баскетболната легенда Тони Паркър, красив, но неверен. Разводът им е няколко години по-късно, а Ева, тогава Лонгория Паркър, отново връща моминското си име.

Дали Ева Лонгория ще открие пълното щастие с Хосе Антонио Бастон, само времето ще покаже!




 
Но би било хубаво. Пожелаваме!

More Други