Следва

Новите колекции: Burberry Pre-Fall 2016

Present Battle: На редакцията с любов! Избираме подарък за Коледа

Една срещу друга в Present Battle днес застават Алекс и Сияна в битка за най-добрия подарък за офиса ни - страхотен...

Shopping преди 8 години

Коледа приближава и една от нашите авторски рубрики се превръща в арена на битки за подаръци. Fashion Battle става Present Battle, където съревнованието ще е за най-жестокия, смислен и стилен подарък, който да подарим на себе си, или на друг, за когото ни е грижа. Източникът е най-добрият приятел на елегантните решения, ИКЕА, мястото, което от години прави Коледата ни и домовете ни по-красиви.

Една срещу друга в Present Battle днес застават Алекс и Сияна в битка за най-добрия подарък за офиса ни - страхотен въртящ се стол от еко кожа срещу спот лампа за таван - една скъпа вещ с инвестиция в комфорта на талантливите пишещи хора, срещу друга, необходима и напълно достъпна.

Кое ще ни отива повече, избираме всички заедно в анкетата долу. А сега на ринга да излязат:

Свръх удобен стол за обичащи работата си хора!



Хората, работещи в офис, знаят колко е важно столът да бъде удобен. Дългите часове работа на едно място в седнало положение често водят до нарушения в стойката и изкривяват гърба.

Зарових нос в каталога на IKEA, защото държа на здравето и комфорта. А и обичам тази работа! Пред очите ми попадат много изкушаващи предложения, но се спирам на VOLMAR. Харесва ми, че е еко, не съм фен на кожени столове. Регулирам го спрямо моите пропорции, за да имам оптимална стабилност и контрол. Истинско впечатление ми прави, че има опция за регулиране в дълбочина, за да може гърбът ми да е прав във всяка една позиция на сядане. Даже има и вградена възглавничка за кръста! Колелцата се заключват автоматично, така че няма да има неприятни изненади. Мой си е!

ikea.bg

Лампа с достатъчно осветителни тела, за да има светлина за всяка


За офиса ни избирам нова лампа. С грижа за всички пишещи на най-творческото работно място в редакцията. Прозорецът, който осветява помещението с голямата маса, е недостатъчно голям. Съответно пропуска недостатъчно светлина за целия ден. 

Разгледах огромен брой каталози и се спрях на точно тази лампа от любимите IKEA, защото:

1. е с 5 осветителни тела, т.е. има предостатъчно за всяка една от нас;
2. връзва се с интериора ни;
3. насочеността се контролира по личен избор;
4. може да се регулира броя на работещите крушки.

Казва се SVIRVEL и е на много достъпните 39.90 лв. И няма да промени по никакъв начин артистичния интериор, напротив - само ще го освети качествено. Наша е!

ikea.bg
 

Анкета

Ако трябваше да ни избереш подарък, той щеше да е:

More Shopping